23bin tl nakit vercek durumun varsa sıfır al. 23bin peşinat ver 10bin tl kredi çek ayda 150 lira öde ve sıfır bir honda cbr 600 rr 'ın olsun. Ben olsam sıfır alırdım, cünkü 2. el alcagın bir makineye sıfırdan lastik taksan yagını değiştir balatasını değiştir en azından 2bin tl gözden cıkartcaksın. ne gerek var başın ağrımasın bence 2014 modelleri anlatıyordu altın elbiseli adam. izle belki özenirsin
İzledim, Sıfır almak söyledğiniz gibi mantıklı.
Ancak şöyle bi olay var tabii bahsini ettiğim motorun full orjinal olup hiçbir sıkıntısı olmadıgı ve 21.000 de olması lastiklerin iyi durumda olup, üstüne garaj motoru olması birde zaten bütcemin 15bin olup üstüne kredi çekeceğimden ibaret durum
2008 modeller tip olarak çok güzel. hondanın kendi servisine git 150 tl gibi bir paraya motorun inciğine cinciğine kadar baktırt. km'si düşürülmüşmü motorun kompresyonu nasıl piston ömrü falan. 2008 modeller 23bin tl civarında zaten. ama evine yakın diye ordan almak zorunda hissetme kendini. ben izmirde oturuyorum motosikletimi istanbuldan aldım geldim. önemli olan sağlam olsun
Alacağım beyfendi herşeyine garanti verdi bende sordum expertiz'e sokmamızda sorun olurmu diye. oda olmaz sokabiliriz dedi. bende tamam dedim Salı günü halletmeyi düşünüyorum. Fakat tereddütlü oldugum nokta duyumlarıma göre bu işin bu kadar ustaları çıkmışki makina'da bile km'nin düşürüldüğü çıkmıyormuş.
tabikide haklısınız ordan almak zorunda hissetmiyorumda şuana kadar uygun ve temiz olarak gördüğüm motor burada oldu ve evime yakında olması avantajım oldu tabii. 10 gün önce sattıgım 2012 model arabamıda İstanbul'dan alıp gelmiştim zaten
2008 model olup "orjinal" 21000km de ise o motor, dünyada tektir..iyice baktırmanızı öneririm
Evet bende ilk sizin gibi düşündüm ama motoru expertize sokmamda yada istedigim kisiye göstermemde bir sakınca olmadığını ve tamamen orjinal oldugunu idda etti söylediği gibiyse almayi düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:22 ----------
OnurTr adlı üyeden alıntı
2008 model olup "orjinal" 21000km de ise o motor, dünyada tektir..iyice baktırmanızı öneririm
Kafamda takınti yaptım bütün tehlikelerini aksilerini bile bile illada Racing diyorum :(