Çarşamba akşamı Fortis kupasında Fenerbahçe ile beşiktaş oynayacak. beşiktaşın başkanı maçla ilgili yorumunda "kupayı biz alırız cimbom da şampiyon" olur demiş. Ayrıca cimbomun yöneticileriyle yemeğe çıkmışlar. Hafta sonuda cimbomla beşiktaş oynayacak biliyorsunuz.
Şimdi beşiktaş taraftarları beşiktaşı niçin küçük yazdığımı düşünüyorlarsa başkanlarının yukarıda yazdığım icraatlarına baksınlar lütfen. Benim şahsi kanaatim beşiktaş taraftarı bu kadarını haketmiyor.
Bu durumda FENERBAHÇE'nin yapması gereken tek bir şey var. O da beşiktaşı kupa finalinde evire çevire sağlam bir şekilde yenmek. (cimbom kadar evirip çeviremese de olur, beşiktaşın karizmasını çizsin yeter ) Bu durumda karizması yerle bir olan beşiktaş belki karizmayı düzeltme çabasına girip cimboma karşı oynamak isteyebilir. Ben onu da sanmıyorum ya neyse.
FENERBAHÇE'yi ancak kendisi şampyion yapabilir. Çıkar aslanlar gibi oynar ve kazanır. Cimbomun FENERBAHÇE hezimetinden sonra takımı karşılayan cimbom taraftarlarının "beşiktaş sen bizim kardeşimizsin" tezahüratlarını hatırlatarak cimbomun olası (çok az ama olsun) şampiyonluğunun şaibesinin miktarını kamuoyunun yorumuna bırakıyorum.
ŞAMPİYON FENERBAHÇE OOOOOOoooooooo
NOT:Teknik bir hata ile "konu dışı"na yazmak isterken "moto sohbet" alanına yazdım. Başlığı "konu dışı" na alabilirseniz sevinirim