Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kizil melegimi kanatlandirmak istiyorum :)

REKLAM ALANI

Selam arkadaslar.
    Araniza yeni katildim.

Ben apache rtr 150 motorumun performansini yukseltmek istiyorum.
    Modeli 2012 ve enjeksiyonlu.

250cclik alcaktim ama kredi de sikinti yasadim bende rtr mi guclendirmek istiyorum.
    Bence bu motora bu performansta 150cclik motor az. Cunku motorun kasasi agir geliyo.
    Performansini artirmak istiyorum. Her yolu denemek isterim.
    Onerilerinizi bekliyorum simdiden teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    o nasıl başlık ya
    Sezgin Ercan bunu beğendi.

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    ona küçük süprizler yap

bigbore falan deneyebilirsin diyeceğim ama elindeki motordan olabilirsin sonra
    rogget bunu beğendi.

Motosikleti
    Tvs Apache
    saka yapiyo olmalisin kasa mi agir ? performans mi yok ? sen cbf kullandin mi hic ?

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Çözüm redbull

Yanlış anlaşılmasın kendi şahsi fikrimdir; Tvs Apache bana göre kendine has çizgilere sahip bir motosiklet.(motorundan tutun karenajlarına kadar) o nedenle bu motosiklette oynama yapmak bana pek sıcak gelmiyor. Diyelim ki performans için herşeyi yaptın , motosiklete 160 yaptır istersen , sürekli 160 gidebilecekmisin ? Orjinal hali ile daha guzel karar yinede senin
    ucanteneke5 bunu beğendi.

halilom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    rtr nedir abi ya tvs apache ler zaten performanslı motor. Elleme derim ben sür biraz daha sonrasında cc yükselt başka motora geç

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    para biriktirip satıp 250 cc e geç o zaman

daghas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MCX
    Türkiyede Apache RTR 150 nin satış fiyatı sitesinde 4.400 tl olarak gözüküyor. Bunun makyajlı kasası ise 5400 lira. Bunların ikiside 150 cc lik. İnternette araştırdıgınızda yurtdışı satışlarında bu markanın 160 lık , 180 lik , 200 lük ve abs li modellerininde satışta oldugunu görürsünüz. Bu markayı kullanan arkadaşlar her zaman, bu daha yüksek hacimli motorların ülkemize getirtilmesini beklediler halada beklemekteler. Benim 150 cc den daha büyük bir motor arama sebebimden dolayı motorbisiklet bayimle aramızda geçen konuşmada 180 cc lik tvs nin Agustos ayı gibi getirilme ihtimalinden bahsetti.TVS bayilerine telefon edilip bilgi alınabilir. 150 cc bir motoru 5.000 tl ye bu millete dayayan zihniyet 180 lik gelirse ona ne ister orasıda tamamen muamma.
    Özünde motorbisikletinin gerek lastik ebatı , gerek frenlemesi yani bütün teknik detayları var olan gücüne göre dizayn edilmiştir , her modifiye beraberinde başka kronik sorunlara yol açabilir . Demek istediğim ya sat daha büyük hacimli bi motor al , yada bu markayı çok seviyorsan daha büyük hacimlisinin gelmesini araştır.

Cbf kullanmadim.fakat ben onu zaten cbf le bir tutmuyorum. Cbf e gore daha iyi performansta oldgunu biliyorum.
    Fakat kasasi agir. 150lik motorun yetersiz oldgunu dusunuyorum.
    Performansini biraz yukseltmek istiyorum. Internette rtr180 modifiye kit diye bisey gordum parcaciyi aradim teknik servise yonlendirdi. Teknik servis o kit in koylu diye tabir edilen motorlara takilmak icin yapildigini soyledi. (Bana tuhaf geldi dogrusu
    150lik e takilamazmis. Olur ama randiman vermez surekli ariza cikarir dedi. Oyle diyince vazgectim. Sonucta km bi on km daha artsin derken ariza cikaran yolda birakan bi motor da olabilir. Eldeki tin tin giden(masallah ) motordan olmak da var.
    Internettte arastirdim yuksek akimli bobinle silicon lead denilen buji kablosuyla çift tırnaklı bujiyle flan yapilabildgini gordum.
    Bu motor zaten çift tırnaklı bujiye sahip.
    Acaba diger buna gore yuksek akimli bobini hangi motordan uydurabilirim fikri olan varmi ?
    Ramzey 125lige monero xf200un bobini takilip denenmis ve iyi sonuc alinmis.
    Acaba hangi motorun bobini ile denesek. Fikri olan varmi arkadaslar??

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------

Ayrica krediyle ilgili sikinti yasadigim icin cekemedim yoksa 250lik alcaktim. Bende bu sekilde performans artirabilme yoluna gitmek istiyorum

Monero Xf200 kros motoru. Bende o sekil kros motorlarinin bobinlerinden mi denesem
    Ayrica bu bobinlerin uzerinde gucu yaziyo mu ? Yani yaziyo sa benimkinin bobinine bakip ona gore yuksek voltajli olandan almam gerekiyo.
    Fikri olan ??

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler