Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MT AİLESİ acemiyim yardım edin ???

REKLAM ALANI

Motosikleti
    çelik 100 cc cup ( modifiye )
    arkadaşlar aramızda bilgili çok, özellikle sizden cevap bekliyorum 0 km motorun rodaj dönemini nasıl geçirmeliyim her kafadan bir ses çıkıyor örneğin yok hızlı hızlı vites at her vites de hızlan at veya 6bin deviri geçme 70 km hızı geçme kafam çok karışık ve motorumun rodajı iyi geçirmesini istiyorum bir de eğer basmazsan sonra o motor gitmez diyorlar bir yardım lütfen ??
    motor sonsuz bir aşktır...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rahmi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    ani devirlenmeden kaçın, sabit hızda gitme, sık vites değiştir, yüksek devirli kullanma(5000-6000 d/dk arası kullanmaya çalış), lastiklerine ve frenine ilk 50-100 km güvenme. başka birşey varsa yazsın arkadaşlar

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    daha iyisini kitapçık yazar ama tek değişmez kanun var aynı devir gitme

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Kitapçığı okursanız her şeyi tek seferde öğrenirsiniz. Kitapçıkta ne yazarsa odur.Adamlar yıllarını veriyor saçlarını ağartıyor çoluğunu çocuğunu göremiyor ar-ge yapmaktan. Ama bizim kahvede okey oynayan tamirci cabbar bunlardan çok daha iyi biliyor(!).

Okuyun siz kitapçığı, ona göre gidin.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı AurorAbeam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kitapçığı okursanız her şeyi tek seferde öğrenirsiniz. Kitapçıkta ne yazarsa odur.Adamlar yıllarını veriyor saçlarını ağartıyor çoluğunu çocuğunu göremiyor ar-ge yapmaktan. Ama bizim kahvede okey oynayan tamirci cabbar bunlardan çok daha iyi biliyor(!).

Okuyun siz kitapçığı, ona göre gidin.
    Aynen öyle,bi sıkıntın oldumu,aga ben kitapta yazdığın bigi yaptım dersin.
    Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...

Karachali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motoru açıcam diye yokuş aşağı süvari gibi inmede yeter
    Millet sanıyo motoru aldığın gibi basarsan açılır sık sık fites değiştir, aşırı yüksek devirlere çıkma ama sabit devirlerde gitme

Motosikleti
    çelik 100 cc cup ( modifiye )
    hepinize teşekkür ederim anladığım kadarıyla 5-6000 deviri geçirmicem sık vites değiştircem kitapçıgıda okurum ; peki hızın önemi varmı hani alır almaz en son hızını denesem problem olur mu ki merak işte

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    en son hıza yüksek devirde çıkılıyo dimi kardeşim, ee kendin diyosun 5-6 bin devir?
    ağır ağır takıl güzel güzel tatlı tatlı.
    cenkito bunu beğendi.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)