Çöpçü'nün size selamı var...
Reklamlar
-
Bu sabah lastiklerin havasını şişirirken yanıma bir temizlik görevlisi yaklaştı. Kısaca konuşma şöyle geçti...
-Muayenesini yaptırdın mı?
-Aldığımda muayene vardı.
-Senin ruhsatta iki kişilik mi yazıyor?
-Evet iki kişilik yazıyor.
-Yaa benim motorun muayene zamanı geldi. Bir kişilik yazıyor. Bakalım ne olacak.
-Motorun fabrika dokümanları varsa götür. Orada bir kişilik yazıyorsa belki sorun çıkmaz?
-Motoru ikinci el aldım. Evrakı yok bende... Bir de dikkatli kullan. (Bir kaç olay anlatıyor...) Bu motorun trafikte yeri neresi kardeşim? Yayanın yolu var, bisikletin yolu var, arabanın yolu var... Motor sola geçince dert, sağa geçince dert!
-Abi bizde bu konuyu sürekli internette forumlarda konuşuyoruz.
-O zaman arkadaşlara çöpçünün selam var de. 27 yıllık motorcuyum. Motorcular bir gün toplansın. Köprüden geçsin yada bir yerde buluşsun. Herkes de bilsin ki İstanbul'da bu kadar motor var... Dikkatlerini çeksin.
Ben "Çöpçünün selamını" size ilettim! Gerisi size kalmış...
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Reklamlar
-
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Aleyküm selam aga. Yolun Düşerse Karabük'e Hondacı Mehmet de benı gösterirler
-
çöpçü amca bile dertliyken biz kime anlatalım ki derdimizi hey gidi geri kalmış ülkem heyy
-
aleyküm selam. sabah sabah vermiş kutsalı.
-
Aleyküm selam güzel fikir ;-)
-
-
-
-
aslında herkes farkında ama hiç bişey yapmıyorlar.. yapmıyoruz... yada tepedeklerin umrunda değiliz diye düşünüyorum.ve trafikte sag duyudan yoksun bir insanımız daha sistemin işleyen çarkın bir parçası oluyor istesede istemesede... ve a.s
-
ve aleyküm selam görevli arkadaşım..
senin derdin bizim,bizim derdimizde seninkiyle aynı meraklanma...
-
Aleyküm selam motorcunun derdi ile dertlenen, çıkar yol bulmak için kafa yoran engin insana...
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler