Dağınık biniyorsun saçlar hiç bozulmuyor hatta kask şekil veriyor .
Dağınık biniyorsun saçlar hiç bozulmuyor hatta kask şekil veriyor .
Al böyle birşey dolaş dur.
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
bende çok sıkıntılıyım bu konuda çoğu dertlerimin sebebi budur yani.
6 numara kafam saç varla yok arası hiç bozulmuyo tavsiye ederim
Bizim apartman görevlisinin oğlu vardı, Allah rahmet eylesin. Saçları bozulacak diye kask takmazdı bir gün motor kullanırken dengeyi kaybedip dolmuşun altına girmiş, dolmuş tekeri de kafasının üstünden geçmiş. Varsın saçınız bozulsun, tararsınız düzelir.
Arkadaşlar Hiçte Bişiy bilmiyorsunuz,
Kask takacaksınızda ne olacakki sanki,
saçlarımız bozulacak,
başımız kaşınacak,
Kulaklarınız Uğuldayacak,
Kask Takmam (Kafam o kadar değerli değil),
Ayna Takmam (Herkesten daha hızlıyım ve 6.hissim güzlüdür),
Ön kaldırmadan Gezemem (km yazmasın diye hep böyle yaparım çok havalı),
Lastik Yakdırmak Benim İşimdir,
Hele bir KAMYON EKSOZ'um vardır ABART yaptım yok böyle bir ses
Her ne olursa Olsun,
KASK önemlidir,
CAN gittikten sonra MEZARA SAÇLAR JOLE'Lİ OLSA NE OLUR OLMASA NE OLUR...
ergen sorunu. hem de fena bir sorun.
bende üni sınavlarına giderken motosiklet ile gidiyorum uzun saçlarım saç için sprayler var Taft ın en güçlüsü 5. seviye şekli verip biraz bol sıkıyorum sonra sıcak ile kurutuyorum iyice sert oluyor takıyorum gaskı 20 dk yol yaptıktan sonra çıkartıyorum yaptığım gibi kalıyor hafif bozukluklar oluyor onuda motor ceketinde taşıdığım tarakla hallediyorum wc gidip :D ama bazen cidden kötü oluyor düzeltmezsen
birde sıcaklar geldi gask içinde terleme oluyor kafanda eğer spray sıkıp iyice sertleştirme yapmazsan ısı ile terliyor saçlarda çoook berbat oluyor
İnanırmısın geçen gün yetkili servise götürdüm o bile bozulan saçlarımı halledemedi
Tamam vurmayın abiler vurmayın arrggh!!
abi ben napayım saçlar olmuş bonus reklamındaki gibi bide kasksız motora binemem öyle bi huyum var her kaskı çıkardığımda bakışlar üzerimde bu saçla kestirmyede kıyaamıyorum idare edicem artık hergün yıkayarak
Karikatür gerçekten en manidar cevap olmuş
saçıkm yok , sorun yok......
Forumda mevcut konu.
Herkese iyi forumlar
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)