Arkadaşlar kask takınca saçlarınız bozulmaması için neler yapıyorsunuz ben dondurucu sıkıyorum kaskı çıkardığımda gene bozuluyor bunun püf noktası varmıdır
Arkadaşlar kask takınca saçlarınız bozulmaması için neler yapıyorsunuz ben dondurucu sıkıyorum kaskı çıkardığımda gene bozuluyor bunun püf noktası varmıdır
En az 1.5 kg olan bir ağırlığa sahip kaskı direme gücüne sahip saç teli olanlar 1 adım öne çıksın Bozulur kardeş uçarı kaçarı yok bu işin
hımm ya bazen görüyorumda adam kaskı takıyor ama çıkarttığında gene aynı şekli alıyor nası oluyor anlamadım
Ben buldum ona çözüm, kısacık kestiriyorum hiç bozulmuyor.
haklısın bi yolu olsa kursa gidiom kaskı çıkarıyom saçlar berbat insan içinede gidilmio öle
geçen hafta kazıdım kafayı...
Valla saçlarımı sağ tarafa yatırırım, kaskı takarkende saçlarımı olmasını istediğim şekle getirip öyle sokuyorum kafamı çıkarınca az bi bozulmayla kurtarıyorum. Diken insanların yapacağı pek bişey yok. Bazen içimden dikmek gelsede afedersiniz mıçmaya bile motorla gittiğim için yapamıyorum
zuhaha şaka bi yane tam 1 dk önce bi abi 3 numaa vurdur dedi :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
lickıup o bendede var ya bakkala markete motorla her yere ben sol tarafa yatırıyom ama kaskı aşşa bastırırken ön tarafa indiriyor saçları dondurucu sıktım hepten beter oldu iki saat düzeltemedim :D
buna çözüm yok yanı karma karışık saçla gezcez :D
Sacim yok derdim yok,Peruk takiyorum günlük hayatta,Motorda çıkarıyorum...
pozitif yönden bakmak ne güzel
Aynı dert bende de vardı. Saçlarımın şekli çok bozuluyor diye birazcık uzun olan saçlarımı kısacık kestirdim. Şimdi çok memnunum.
Bu işin iki yolu var.Ya saçlarını kısacık
Kestireceksin.Ya da kuyruk yapacak kadar uzatacaksın.
Aynı sıkıntı bendede var ben buff aldım onu kafaya takıp geziyorum kimse saçı başı görmüyo
Tam tersi,
ben saçlar ıslakken özellikle kask takıyorum. Saçlar uzun ya, dümdüz oluyor.
O açıdan avantaj
Geçen sırf bu yüzden 15dk kafamda kask ile TV izledim oturup.
bozulunca daha çekici oluyorum sanki :p
İslak deneyemem sinuzit vardi bnde kisa cok tipsiz oluyorum kask takiyomus gbimi yapsam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)