Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Yine ÖLDÜLER ! (Soma maden faciası)

REKLAM ALANI
    wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    canım kardesım. allah sabır versın allah guc versın sızlere :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    ne zor bir görevin var . Allah yardımcın olsun.

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Tesekkurler allah sizlerdende razi olsun.

Haberlere bakiyorumda karbondioksit diyor keske oyle olsa.

Savcinin cektigi fotograflar arsivimde fakat internet alemine sizdirmak ölen insanlari reklam etmek saygisizlik olur.

Tek diyecegim şu gozleri burunlari komur tozu ve toprak doluydu taninmasi icin yuzleri yikandi oyle fotograf cekildi.

Hele bazilarinin cesetleri tamamen yanmisti kollari kasilmisti zehirlenmis diyip oh rahat öldüler dusunmesinemi sagliyor haberler anlamadım.

Hayatimda gordugum en zor ölümü tatmis bu insanlar.coguda taninmicak halde.

Aileleri yakinlarini gördükçe cildiriyor. Insanin kaldirabilecegi gibi degil.

Suanki 274 sayisi sadece savcının dosyasina giren rakamlar
    Bu sayi articak.

Bizdeki sayi ile uyusmamasinin sebebi cikan cesetlerin otopsi yapilip savcının kayitlarina girmemesinden oturu.

MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Saat 2 itibari ile arama-kurtarma çalışmaları başlayacağı söyleniyordu ama hiçbir kanal bilgi vermiyor. Hepsi tekrarları veriyor. Oysa 1-2 hükümetin bizzat kanalı canlı yayın yapıyor, hükümeti ve taşeron firmayı aklamaya çalışıyor. Gazeteciler maalesef gerekli özveriyi göster(e)miyor. Başka bilgisi olan var mı acaba? Bu arada Cem Abi diyeyim artık benden büyüksün. Sanada çokça kolay gelsin en zor işlerden birini yapıyorsun.
    CEM. ve Shrieker bunu beğendiler.

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Soguk hava deposuna resmen mobilya tasir gibi yuzlerce gelen tabutlar.

[IMG][/IMG]

Burasida ailelerin cesetleri projektorden taniyip ciglik cigliga bagirdigi yer fakat inanin çoğu taniyamiyor bu yuzden benim yanima gelip teker teker cesetleri inceliyoruz.

Cesetler numaralandirmis daha kim olduklari bilinmeyen kimsesiz cesetler var.

Durum gorunenden daha vahim kendimi bir soykirimin ortasindaymis gibi hissediyorum.

[IMG]url=http://hizliresim.com/8nYnBA][/url][/IMG]

[IMG][/IMG]
    MhmtcnKoral bunu beğendi.

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    allah rahnmet eylesin uzuntuden hala uyuyamadim saat 04.13 kim sorumluysa allaha havale ediyorum.

carsvegas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yenisi bekleniyor
    [QUOTE=Zuzuuw;3347954]Ağaç için ortalığı yakanlar, berkin diyenler bu haklarını boşuna kullandılar. Zamanında galeyana gelmeselerdi şimdi o itlerin ensesinden tutma vaktiydi. QUOTE]

Şuursuz asıl o zaman onlara sen destek verseydin şimdi bunu belki de yaşamayacaktık. bak barış sizin gibileri nasıl da özetlemiş:

Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum,ailelerine de sabır diliyorum.Ateş düştüğü yeri yakıyor.

Bizi kandırıyorlar şehit diye yalan arkadaş açın bakın şehitliğin tanımına nedir Arapçada.

Bu olayın bir sorumlusu yok mu? Kim kardeşim 274 canın sebebi? Elbetteki var.Hem de seçilmişler değil seçenler yani sizler!

Çaldı onayladınız,öldürdü akladınız,azarladı sindiniz,kefeninizle gittiniz ulan kefeninizle!

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dediniz evet o yılan bin yıl yaşayacak ve hep size dokunacak beter olun! haksızlık karsısında sustunuz

dilsiz şeytanlar.

Ya 274 canın suçu neydi? Yazık olan garibana oluyor! Acı olanı da oyunu da garibandan alıyor.Neden oy verdiğinin özeti de bu:

Toplum olarak helak olduk biz, ahlaki değerimiz kalmadı,en olmaz şeyleri kabul eder olduk.

Yazık!

Sonumuz hayrolsun.
    Shrieker, crxforever ve kurubuz bunu beğendiler.
    Yaratan rabbinin ismi ile oku!

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    787 işçi vardı.
    274 kişi öldü.
    150 kişi halâ madende.
    75 kişi yaralı kurtarıldı.
    288 işçi nerede ?
    manners, ahmetersoz1 ve Shrieker bunu beğendiler.

Motosikleti
    KTM 990 SMT 2010, Triumph Tiger 800 2014
    akp nin şakşakçıları yok ortalıkta, sanırım Soma'da halkı tekmelemekle meşguller.
    Shrieker, Baraza ve kurubuz bunu beğendiler.

manners - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    maden yan gelip yatma yeri degil. calissin olsunler kimene(!)
    olum askerligin fitratindada var dimi Sn Basbakan?
    Shrieker bunu beğendi.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ağaç için ortalığı yakanlar, berkin diyenler bu haklarını boşuna kullandılar. Zamanında galeyana gelmeselerdi şimdi o itlerin ensesinden tutma vaktiydi.
    Gezi olaylarında konuşma hakkımızı kullandık,
    Şimdi konuşmaya hakkımız yokmu demek istiyorsun?

İnsanlara 1000'er TL tazminat ödeyeceklermiş.
    600 tane işçi olsa, 600.000 TL.
    Bir bakanın saati bile değil...

Ne yapalim şimdi.
    Susalım mı?
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Camo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650 F
    Tazminat Ödenince Ölenler gerimi geliyor?
    Tazminatla olacak şey değil,Adam 29 Nisanda Bas bas bağırmış İnsanlar ölüyor diye v.s. Neden kimse umursamamıs Bu katliyamın sebebi ve katliyama neden olan insanlar belli
    Shrieker bunu beğendi.

Motosikleti
    ybr125 2008
    şirketin ve yetkililerin kendilerini aklama çalışmaları çok iğrenç.
    o kadar ciddi bir kuruluştun daha içeride olanların sayısını ve isimlerini veremedin hiç mi kaydın kuydun yok.
    ne zaman vereceksin isimlerini sigorta girişlerini yapınca mı ?
    Sinan Aksu ve Shrieker bunu beğendiler.

Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Küba ve venezüella'da bile yas ilan edilmiş. Uğruna her platformda salya sümük ağlandıkları , profillerinde rabia resimleri paylaştıkları Mısırdan tık yok. Arap ülkeleri desen sesleri çıkmıyor.

Sırf mevkii ve nema uğruna akıl mantık sınırlarını zorlayan yalakalardan yine guinnes yalakalık rekarlarına girecek muhteşem savunmalar. Akp ye çakabilmek için sabotaj varmış.. Peh be arkadaş 1o yaş zeka seviyesinde cümleler kurabilen siyasetçiler , 0-5 yaş grubu zeka seviyesinde yandaş zırvaları. Memleketteki siyasetin geldiği durumuna bakın.

Eleştirincede ya teröristsindir ya da darbeci , paralelci . bunlar kendilerini şakşaklamayan herkeze düşman. Başefendinin müşaviri bile madenci yakınını tekmeleyebiliyor. Biliyorki efendisi , iyi hizmet yaptığı için bunu da YEDİRTMEZ.Bu kafaların siyaset yapabildiği ülkede orta halli bir insan galaksiyi yönetir.

Siyaset ayakkabı kutularına , ihalelere ve imar yağmasına verdiği mesainin % 1'ni vatandaşı için yapsaydı belki bu tür kazalar hiç yaşanmayacaktı. Bu olaydan ders çıkartılıp ta bir şeylerin değişeceğinede inanmıyorum. Hele hele bu kafadaki , makamı sadace çalmak ve dokunulmazlıktan faydalanmak olarak gören siyasetçilerden hiç mi hiç beklemiyorum. yalandan bir kaç kanun belki çıkar ama uygulamada yine ahbap çavuş , ilişkileri aynen devam eder.

Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Deli Çerkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Başefendinin müşaviri bile madenci yakınını tekmeleyebiliyor. Biliyorki efendisi , iyi hizmet yaptığı için bunu da YEDİRTMEZ.Bu kafaların siyaset yapabildiği ülkede orta halli bir insan galaksiyi yönetir.
    Müşavirini geçtim, An itibariyle Başefendinin ta kendisi vatandaşı yumrukluyor..

ahmetersoz1 ve Shrieker bunu beğendiler.

Motosikleti
    ybr125 2008
    http://odatv.com/vid_video.php?id=8D1C4

youtube u olmayanlara

Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı crxforever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kafalara gel arkadaş. neymiş bunu protesto eden partiler ölü seviciymiş.
    https://www.facebook.com/Tayyiplestiremediklerimizdenmisiniz?fref=ts
    Ölen eşinizle cinsel yakınlaşmada bulunabilirsiniz diye yasa çıkartan Mursi'yi savunan bunlardı,
    Ama ölü seviciler bizleriz öylemi?
    Vay vay vay...
    Shrieker bunu beğendi.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=carsvegas;3348009]
    Ağaç için ortalığı yakanlar, berkin diyenler bu haklarını boşuna kullandılar. Zamanında galeyana gelmeselerdi şimdi o itlerin ensesinden tutma vaktiydi. QUOTE]

Şuursuz asıl o zaman onlara sen destek verseydin şimdi bunu belki de yaşamayacaktık. bak barış sizin gibileri nasıl da özetlemiş:http://www.youtube.com/watch?v=9vOlrlXd0mo

Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum,ailelerine de sabır diliyorum.Ateş düştüğü yeri yakıyor.

Bizi kandırıyorlar şehit diye yalan arkadaş açın bakın şehitliğin tanımına nedir Arapçada.

Bu olayın bir sorumlusu yok mu? Kim kardeşim 274 canın sebebi? Elbetteki var.Hem de seçilmişler değil seçenler yani sizler!

Çaldı onayladınız,öldürdü akladınız,azarladı sindiniz,kefeninizle gittiniz ulan kefeninizle!

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dediniz evet o yılan bin yıl yaşayacak ve hep size dokunacak beter olun! haksızlık karsısında sustunuz

dilsiz şeytanlar.

Ya 274 canın suçu neydi? Yazık olan garibana oluyor! Acı olanı da oyunu da garibandan alıyor.Neden oy verdiğinin özeti de bu:http://www.youtube.com/watch?v=h_8w7mSqTm8

Toplum olarak helak olduk biz, ahlaki değerimiz kalmadı,en olmaz şeyleri kabul eder olduk.

Yazık!

Sonumuz hayrolsun.
    Terbiyesizliğin lüzumu yok, okuduğunu anlayabilecek durumda değilsen fazla zorlama kendini.

Alıntı sinanaksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gezi olaylarında konuşma hakkımızı kullandık,
    Şimdi konuşmaya hakkımız yokmu demek istiyorsun?

İnsanlara 1000'er TL tazminat ödeyeceklermiş.
    600 tane işçi olsa, 600.000 TL.
    Bir bakanın saati bile değil...

Ne yapalim şimdi.
    Susalım mı?
    Onca satır arasından makaslayarak tek bir yeri alabilmekde ayrı bir yetenek. Yazının bütününü okumak bu kadar mı zor ?

yavuzk2004 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ölenlere Allh rahmet eylesin. Bir can bile değerliyken bu kadar ölen olması insanı çileden çıkartıyor. Onu bunu bilmem bu kadar insanın ölmesinde biri yada birileri mutlaka suçlu. Ama suçlunun bulunması ya da ceza alması ölenleri geri getirmeyecek. Önlem önceden alınmalıydı. Bana kimse 100 sene öncesinden örnek vermesin. Avrupa da zorunlu olan sığınma odaları neden ülkemizde yok? Kaçış planları, yanmaz malzemeden trafo vs önlemler neden alınmadı madem bu iş bu kadar riskli?

Motosikleti
    Afrika..

Onca satır arasından makaslayarak tek bir yeri alabilmekde ayrı bir yetenek. Yazının bütününü okumak bu kadar mı zor ?
    Yazdıklarınızın tamamını okumadığımı nerden çıkarttınız?

Sadece o kısmı makasladım evet,
    Çünkü sadece o kısımda sizinle aynı fikirde değilim.

Bunu anlamamakta çok farklı bi yetenek. (!)

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)