canım kardesım. allah sabır versın allah guc versın sızlere :(
canım kardesım. allah sabır versın allah guc versın sızlere :(
ne zor bir görevin var . Allah yardımcın olsun.
Tesekkurler allah sizlerdende razi olsun.
Haberlere bakiyorumda karbondioksit diyor keske oyle olsa.
Savcinin cektigi fotograflar arsivimde fakat internet alemine sizdirmak ölen insanlari reklam etmek saygisizlik olur.
Tek diyecegim şu gozleri burunlari komur tozu ve toprak doluydu taninmasi icin yuzleri yikandi oyle fotograf cekildi.
Hele bazilarinin cesetleri tamamen yanmisti kollari kasilmisti zehirlenmis diyip oh rahat öldüler dusunmesinemi sagliyor haberler anlamadım.
Hayatimda gordugum en zor ölümü tatmis bu insanlar.coguda taninmicak halde.
Aileleri yakinlarini gördükçe cildiriyor. Insanin kaldirabilecegi gibi degil.
Suanki 274 sayisi sadece savcının dosyasina giren rakamlar
Bu sayi articak.
Bizdeki sayi ile uyusmamasinin sebebi cikan cesetlerin otopsi yapilip savcının kayitlarina girmemesinden oturu.
Saat 2 itibari ile arama-kurtarma çalışmaları başlayacağı söyleniyordu ama hiçbir kanal bilgi vermiyor. Hepsi tekrarları veriyor. Oysa 1-2 hükümetin bizzat kanalı canlı yayın yapıyor, hükümeti ve taşeron firmayı aklamaya çalışıyor. Gazeteciler maalesef gerekli özveriyi göster(e)miyor. Başka bilgisi olan var mı acaba? Bu arada Cem Abi diyeyim artık benden büyüksün. Sanada çokça kolay gelsin en zor işlerden birini yapıyorsun.
Soguk hava deposuna resmen mobilya tasir gibi yuzlerce gelen tabutlar.
[IMG][/IMG]
Burasida ailelerin cesetleri projektorden taniyip ciglik cigliga bagirdigi yer fakat inanin çoğu taniyamiyor bu yuzden benim yanima gelip teker teker cesetleri inceliyoruz.
Cesetler numaralandirmis daha kim olduklari bilinmeyen kimsesiz cesetler var.
Durum gorunenden daha vahim kendimi bir soykirimin ortasindaymis gibi hissediyorum.
[IMG]url=http://hizliresim.com/8nYnBA][/url][/IMG]
[IMG][/IMG]
allah rahnmet eylesin uzuntuden hala uyuyamadim saat 04.13 kim sorumluysa allaha havale ediyorum.
[QUOTE=Zuzuuw;3347954]Ağaç için ortalığı yakanlar, berkin diyenler bu haklarını boşuna kullandılar. Zamanında galeyana gelmeselerdi şimdi o itlerin ensesinden tutma vaktiydi. QUOTE]
Şuursuz asıl o zaman onlara sen destek verseydin şimdi bunu belki de yaşamayacaktık. bak barış sizin gibileri nasıl da özetlemiş:
Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum,ailelerine de sabır diliyorum.Ateş düştüğü yeri yakıyor.
Bizi kandırıyorlar şehit diye yalan arkadaş açın bakın şehitliğin tanımına nedir Arapçada.
Bu olayın bir sorumlusu yok mu? Kim kardeşim 274 canın sebebi? Elbetteki var.Hem de seçilmişler değil seçenler yani sizler!
Çaldı onayladınız,öldürdü akladınız,azarladı sindiniz,kefeninizle gittiniz ulan kefeninizle!
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dediniz evet o yılan bin yıl yaşayacak ve hep size dokunacak beter olun! haksızlık karsısında sustunuz
dilsiz şeytanlar.
Ya 274 canın suçu neydi? Yazık olan garibana oluyor! Acı olanı da oyunu da garibandan alıyor.Neden oy verdiğinin özeti de bu:
Toplum olarak helak olduk biz, ahlaki değerimiz kalmadı,en olmaz şeyleri kabul eder olduk.
Yazık!
Sonumuz hayrolsun.
Yaratan rabbinin ismi ile oku!
787 işçi vardı.
274 kişi öldü.
150 kişi halâ madende.
75 kişi yaralı kurtarıldı.
288 işçi nerede ?
akp nin şakşakçıları yok ortalıkta, sanırım Soma'da halkı tekmelemekle meşguller.
maden yan gelip yatma yeri degil. calissin olsunler kimene(!)
olum askerligin fitratindada var dimi Sn Basbakan?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Tazminat Ödenince Ölenler gerimi geliyor?
Tazminatla olacak şey değil,Adam 29 Nisanda Bas bas bağırmış İnsanlar ölüyor diye v.s. Neden kimse umursamamıs Bu katliyamın sebebi ve katliyama neden olan insanlar belli
şirketin ve yetkililerin kendilerini aklama çalışmaları çok iğrenç.
o kadar ciddi bir kuruluştun daha içeride olanların sayısını ve isimlerini veremedin hiç mi kaydın kuydun yok.
ne zaman vereceksin isimlerini sigorta girişlerini yapınca mı ?
Küba ve venezüella'da bile yas ilan edilmiş. Uğruna her platformda salya sümük ağlandıkları , profillerinde rabia resimleri paylaştıkları Mısırdan tık yok. Arap ülkeleri desen sesleri çıkmıyor.
Sırf mevkii ve nema uğruna akıl mantık sınırlarını zorlayan yalakalardan yine guinnes yalakalık rekarlarına girecek muhteşem savunmalar. Akp ye çakabilmek için sabotaj varmış.. Peh be arkadaş 1o yaş zeka seviyesinde cümleler kurabilen siyasetçiler , 0-5 yaş grubu zeka seviyesinde yandaş zırvaları. Memleketteki siyasetin geldiği durumuna bakın.
Eleştirincede ya teröristsindir ya da darbeci , paralelci . bunlar kendilerini şakşaklamayan herkeze düşman. Başefendinin müşaviri bile madenci yakınını tekmeleyebiliyor. Biliyorki efendisi , iyi hizmet yaptığı için bunu da YEDİRTMEZ.Bu kafaların siyaset yapabildiği ülkede orta halli bir insan galaksiyi yönetir.
Siyaset ayakkabı kutularına , ihalelere ve imar yağmasına verdiği mesainin % 1'ni vatandaşı için yapsaydı belki bu tür kazalar hiç yaşanmayacaktı. Bu olaydan ders çıkartılıp ta bir şeylerin değişeceğinede inanmıyorum. Hele hele bu kafadaki , makamı sadace çalmak ve dokunulmazlıktan faydalanmak olarak gören siyasetçilerden hiç mi hiç beklemiyorum. yalandan bir kaç kanun belki çıkar ama uygulamada yine ahbap çavuş , ilişkileri aynen devam eder.
http://odatv.com/vid_video.php?id=8D1C4
youtube u olmayanlara
Ölenlere Allh rahmet eylesin. Bir can bile değerliyken bu kadar ölen olması insanı çileden çıkartıyor. Onu bunu bilmem bu kadar insanın ölmesinde biri yada birileri mutlaka suçlu. Ama suçlunun bulunması ya da ceza alması ölenleri geri getirmeyecek. Önlem önceden alınmalıydı. Bana kimse 100 sene öncesinden örnek vermesin. Avrupa da zorunlu olan sığınma odaları neden ülkemizde yok? Kaçış planları, yanmaz malzemeden trafo vs önlemler neden alınmadı madem bu iş bu kadar riskli?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)