Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

zealsun-zonghsen karıştı olaylar

REKLAM ALANI
    smart87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondi 150 ZAT
    yaw millet bi yardımcı olun yaw zelasun la zonghsen aynı firmamı? kimi aynı diyo kimi farklı diyo!! bide bu markaların motorlarını kullananlar varsa nasıl motorlar, memnunlarmı? yedek parçası bulunuyomu, yoksa her zamanki çin malı motorlarmı?? alırsam pişman olurmuyum? bide zelasun ların cross modellerinde itremeyi öneleyici balansör yok deniliyo ama zonghsenin cross larında balansör var diyolar. uzun yola gidilirmi?
    dünya tatlı olsaydı doğarken ağlamazdım ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    LİNUX52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun zs 200 gy-a
    Arkadaşım zealsun ve zongshen aynı fabrikadan, zealsunlar zongshen fabrikasında yapılıyor ben de zealsun 200 lük cross var motorun belli kısımlarındaki etiketler de zongshen yazıyor ama ben sana zealsun'u tavsiye ederim çünkü getiren firma Adana da yani senin yanın da, ben paçaları servisten almak yerine direk polen firmasından sipariş ediyorum çünkü İstanbul da servis 20 ytl lik parçaya benden 140 ytl aldı.
    [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]Ateşi yandıran kavdır,demiri dövdüren tavdır.[/FONT][/SIZE][SIZE="2"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE]
    [SIZE="2"][COLOR="Red"][COLOR="red"][B]B rh +[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Linux52 arkadaşım 2 zealsun servisi var bende cruiser ini bekliyorum bu yanlışı yapan hangisi? ona göre davranalım .Saygılar

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    smart87 zealsun crs al 6 ay kullandım benim cüsseye küçük geldiği için sattım iyi makine birde LİNUX52 arkadaşım da haklı polen burnumuzun dibinde camgöz de öyle e daha ne bekliyonki istersen benim jinlunu vereyim siye ne dersin
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

smart87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondi 150 ZAT
    saolun beyler. yaw çin malı olunca ağzım yandığı için 100 düşünüp 1 karar veriyorum artık
    dünya tatlı olsaydı doğarken ağlamazdım ...

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Bende zonshsen aldım... 200 cc cross. Dün geldi. ama bi türlü servis motoru çalıştırıp teslim edemedi bana.. Boludayım ben. Bugun bakalım düzce den yetkili gelcekmiş o çalıştırıp teslim edecek. işallah.. Benim alacağımda titreşim önleyicide var.. Güzel motora benzio. Arkadaşlarda tavsiye ediolar ama galiba çalıştırdıktan sonra ole. Dün akşam 3 saat büyük ugraslar verdik. Sarj edilen akuyu bitirdik. Ayak marsıyla bastık. Yamadan saldık motoru ama banamısın demedi çalışmadı. Ee tabi dün akşam ki hayallerde suya düştü....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler