Arora eski kasa ybr
Yamaha Ybr
Aralarında fark 2 sene sonra çıkıyo cinliler eskimiş ayakkabı gibi oluyo orjinalleri hala sıfır fabrikadan çıkmış gibi kalıyo.
Peugeot 103
Ve Mobylette
Tıpkısının aynısı Eskilerden ve çok genç olmayanlardan sürmeyen yoktur herhalde
Mobilet super51 "filimli" 95 yılı
Hyosung'un hemen hemen bütün modelleri Suzuki'nin bir modeline benzer.1980 li yıllarda Suzuki'den resmi lisans alıp,motosiklet üretiyorlardı.Yani Suzuki'nin fason üreticisi gibi birşeydi.Zaten Hyosung'un kullandığı 250lik ve 650 lik motorlar Suzuki'nin kendi tasarladığı ve kendi motosikletlerinde kullandığı motorlarının biraz daha geliştirilmiş hali.Hyosung 1987 yılında Suzuki'nin fason üreticiliğini bırakıp kendi markasını bastığı motosiketlerini üretmeye başladı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
Harley Davidson Fatboy;
Keeway Land Cruiser;
Honda CBR250R
ZJMM R12(Çin Kopya)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------
HONDA ST 1300 PAN EUROPEAN
CFMOTO 650TR
Mondial nostalji aprilia nın değil honda shadow srx 90 ın kopyasıdır.
Bu arada CG Serisini unutmayalım. Kimse yazmamışta yazayım dedim
Bu konunun araba taklitleri olanıda açılmalı :D
kim kimden kopyalamış belli değil
Motor bloklarını bir'e bir nasıl kopyalamışlar öyle. Bence kopya değildir o. Eğer kopyaysa feci benziyor.
YAMAHA DRAGSTAR 250cc nin Motor serisine kadar KOPYASI LİFAN LF 250 B modelidir ben kullanıyorum çok sağlam ve seri ve sorunsuz bir model yapmışlar öneririm..
YAMAHA DRAGSTAR 250 cc
LİFAN LF 250 B
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
Bu motoru merak edenler mutlaka şu konuya uğrasınlar LİNK:
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/131069-lifan-lf-250-b-kullanicilari.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)