Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motorum yarın elimde, önerilerinizi bekliyorum!

REKLAM ALANI
    rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    hocam hiç kasma ama biyerede söz verme 1 saat sonra orada olurum deme nolur nolmaz.ama mutlaka kendin bin sağdan sağdanda olsa.güzel bir anı olur. :D bende aynı durumda 4-5 km getirmiştim eve.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bence motoru evine getirt, daha sonra trafiğin nispeten az olduğu erken saatlerde yavaş yavaş motora alış. Kendine tam güvenene kadar çok trafiğe çıkma. Unutma kötü rüya görmektense uykusuz kalmak daha iyidir.

Kavel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Superlight 200
    Arkadaşlar bugün alamadım motoru :( Mağaza ÖTV'yi yatıramadık bugün arkadaş izinliydi yarın sabahtan gel al dediler. Açıkçası işime geldi, bugün alsaydım 17.00 gibi alacaktım tam iş çıkış saati, cadde ana baba günü olacaktı. Yarın 11 gibi alacağım daha sakin olur, daha rahat olurum. Bugün motorun üzerine bindim çalıştırdım falan çok mutlu oldum zaten, bu gece uyku tutmayacak gibi geliyor :D

selsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vstrom 800DE
    Alıntı Kavel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugün alamadım motoru :( Mağaza ÖTV'yi yatıramadık bugün arkadaş izinliydi yarın sabahtan gel al dediler. Açıkçası işime geldi, bugün alsaydım 17.00 gibi alacaktım tam iş çıkış saati, cadde ana baba günü olacaktı. Yarın 11 gibi alacağım daha sakin olur, daha rahat olurum. Bugün motorun üzerine bindim çalıştırdım falan çok mutlu oldum zaten, bu gece uyku tutmayacak gibi geliyor :D
    Aynı şeyleri ben de yaşayacağım için 17:00'dan beri ara ara başlığı kontrol ediyordum birşey yazıldı mı diye.

Tüh :D

Kavel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Superlight 200
    Alıntı selsa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı şeyleri ben de yaşayacağım için 17:00'dan beri ara ara başlığı kontrol ediyordum birşey yazıldı mı diye.

Tüh :D
    Hahaha :D Neyse kardeşim geç olsun güç olmasın diyorum 1, her işte bir hayır varmış 2 :D
    selsa bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)