Arai ye göre daha çok sıkıyor gibi geldi bana. O yüzden kararsız kaldım , özelliklerinden dolayı tercih etmiştim pişman olmak istemiyorum :/ birde bağlama noktası boğazıma geliyor nefes alamıyorum gibi hissediyorum o zaman ( sıkıntılıyım biraz sanırım ) her kaskta böyle mi ( alırken bağlamadım hiç birini ) çözümü var mı ?
Beyler merhaba,
Benim de şöyle bir sıkıntım var. Bende LS 2 ff 370 aldım. Kafa ölçüsü 57cm ancak ben XL ebatını aldım. Çünkü ilk taktığımda XL bile çok sıkmıştı. Neredeyse çıkmıyordu. Neyse şimdi esnedi biraz, tam oturuyor. Sıkıntıya gelirsek, kaskı takınca insanlar beni tanıyamıyor Yanaklarım poğaça gibi fısfıs olup dışarı çıkıyor Aynı 1. sayfadaki C.Kaan arkadaşın çekip gönderdiği resimdeki gibi. İşin aslı beni rahatsız etmiyor bu durum ama gören arkadaşlar hep yanaklarımın fırladığını söylüyor. Kaskın bu şekilde yanakları ön plana çıkarması normal bir durum mudur? Malum zaten kafa yapıma göre M takmam gerekirdi. Anlamadım ben bu işi.
Bazılarımızın kafasi atiyorum m beden giynce dar olur L beden giyince buyuk olur. Benim kafamda ikisinin arasiydi. Boyle olunca buyuk bedeni aliyoruz daha sonra kafa bolumundeki pedlerin arasına mutfaklardaki sari tüylü temizlik bezlerinden saga sola istedigimz kalinlikta kesip yerleştiriyoruz kafamizi kask tutarken yanaklarimizda bize kaliyor ben oyle yaptim
Zamanla Alışırsınız birbirinize.
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Merhabalar, motosiklete yeni başlıyorum, öncesinde ekipman topluyordum, aktif olarak 11 yıldır otomobil kullanıyor. Henüz motosiklet ehliyetim yok, ben öncesinden bütün herşeyi aldım. Kask konusuna gelirsem, alnımi 56 cm ölçtüm ve small beden (55-56cm) bir kask aldım internetten, ancak kaskı kafama geciremedim. Korktum geri çıkartamam diye Acaba zorlamak mi gerekiyor? Yoksa kask bana küçük mü? Nasıl anlarım? Akşam tekrar ölçüp tekrar deneyeceğim. Bir de konu dışı olacak ama yeri gelmişken buradan söyleyeyim; apartman da oturuyorum haliyle otopark ya da kapalı bir yerim yok, motosikleti evin önündeki direğe sağlam bir zincir kilit ve alarmlı disk kilidi ile bırakacağım, sonrası Allah'a emanet. Bu şekilde çalınma riski var mı? Sokağımda direğin yakınında otel var 7-24 açık, o da biraz güven veriyor. Teşekkürler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)