Ben kask alırken mezurayla kafamı ölçtüm şekildeki gibi. Gayet güzel oturdu. LS2 leri bilemem ama kasklar yanakları önden fışkırtcak kadar sıksın demiyor. sadece başınıza tam otursun diyor. sen bundan rahatsız oluyorsan değiştirmelisin bence.
Ben kask alırken mezurayla kafamı ölçtüm şekildeki gibi. Gayet güzel oturdu. LS2 leri bilemem ama kasklar yanakları önden fışkırtcak kadar sıksın demiyor. sadece başınıza tam otursun diyor. sen bundan rahatsız oluyorsan değiştirmelisin bence.
Bende aynı senin gibiydim m beden aldım,takıp çıkartırken öylesine zorlanıyor ki insan,bu kaskın yapısı dar,ben gönderip L beden aldım şu an gayet memnunum bence kesinlikle L beden almalısın,ben tecrübe ettim bunu,kaska göre değişiyor bu,mesela ff 351 de M beden tam oldu ama shogunda L ancak oldu,m bedende ölecektim kıpkırmızı olmuştum 2 gün dayandım yolladım bence sende yolla L beden al
bu kasktan ben de aldım ff351 e göre daha büyük
bedenler birbirini tutmuyor ff351 de l beden kullanırken shogun da xl kullanıyorum rüzgar konusunda bir şey diyemeceğim ama ff351 ile izmire gittim kulaklarım sağır olacaktı sakın ola almayın
Anlattıkların çok sıktığını düşündüm ancak resimde o kadar da sıkmadığını görüyorum.
Ancak bunu sen anlayabilirsin. Kaskın aşırı derecede sıkması baş ağrısı ve sürüşte dikkat dağınıklığına neden olur ancak büyük olanı da iş görmez.
Evde takarsan sıcak olur tabi rüzgar alman lazım soğumak için
Kaskın içindeki pedler eninde sonunda erir resime baktığımda o erimeden sonra daha rahat edeceğin hissi uyanıyor bende.
Umarım hiç bir zaman ihtiyacın olmaz kaskına
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Evet Kask Gerçekten Büyük Bir Kask. FF351 İlk Zamanlar Bende Düşünmüştüm Ancak Sharp'ın 1 Yıldızını Görünce Vazgeçtim
Verdiğiniz Bilgiler İçin Teşekkür Ederim, Öyle Baş Ağrıtacak Aşırı Bir Sıkma Bulunmamakta. Zamanla Açılakatır Evet Şimdiden Açılmaya Başladı Zamanla Rahatlayacak, Amin
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
resmini attım ya ls2 shogun
http://sharp.direct.gov.uk/testhelme...discontinued=1
Bende bunu artçim için almak istiyorum memnun musunuz
Yüzde yüz ses geçirmeme olmaz ki zaten
Kafanın şekli ve kaskın kalıbı önemli.. Önceki kaskım Zeus L bedendi, biraz bol geliyordu, yine Zeus alsam M bedeni sorunsuz olacaktı. Kafa çapım 56 cm, tavsiye edilen ölçülere bakarsanız aslında S bedene denk geliyor. İkinci kaskımı LS FF370 çeneden açılır aldım, kafama iyi oturuyor ama kulaklarıma aşırı baskı yapıyor. Firmada deneyerek aldım, L bedenin bana uyacağını ben değil tecrübeli satıcılar belirledi. Yine de kafa yapıma uymadı. Birkaç saatlik sürüşten sonra kulaklardaki baskı eziyet haline geliyor. Kısacası, her marka kask her kafaya uymuyor. Kulaklarımdaki baskıya rağmen LS ciddi şekilde rüzgar sesi alıyor bu arada...
Arkadaşlar biraz fikir alabilir miyim ?
Bugün shark speed r aldım , kafa yapıma uydu fakat yanaklardan aşırı baskı hissediyorum. Pedler yumuşar açılır diyen de var ama , arai buna göre daha rahattı. Yarım saat takıp oturdum kaskın ağırlığından sanırım hafif baskı hissi veriyor şakaklardan. ( bütün kasklar yapıyor mu bilmiyorum! ) Güneş vizörü ve sharp testine göre bu model araiden iyidir diye aldım ama kararsızım. Sizce değiştip arai mi almalıyım? Baskı geçmezse rahatsız etmesinden endişeliyim.
Teşekkürler şimdiden .
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)