Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

gaziantdeki racing motorcuları

REKLAM ALANI
    clone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slm,benim ismim berat.Şu anda afyonda öğrenciyim ve bu sene okulum bitiyor.Okuldan sonra kesinlikle 600cc bir motosiklet alacağım.Ben antepde racing motor sahiplerinin yalnız takıldığını gorüyorum ve bu yüzden pek ortam olmuyor.Bence tanışalım ve birlikte takılalım.Bunun bize hem motosiklet olarak(yedek parça vb)hem de arkadaşlık olarak faydaları olacaktır.Msn adresimden bana ulaşırsanız sevinirim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serkankiyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6
    Alıntı clone adlı üyeden alıntı
    slm,benim ismim berat.Şu anda afyonda öğrenciyim ve bu sene okulum bitiyor.Okuldan sonra kesinlikle 600cc bir motosiklet alacağım.Ben antepde racing motor sahiplerinin yalnız takıldığını gorüyorum ve bu yüzden pek ortam olmuyor.Bence tanışalım ve birlikte takılalım.Bunun bize hem motosiklet olarak(yedek parça vb)hem de arkadaşlık olarak faydaları olacaktır.Msn adresimden bana ulaşırsanız sevinirim...
    DOSTUM HOŞGELDİN ÖNCE..
    MT İL GRUPLARI VAR
    ONLARA BAK İSTERSEN DAHA RAHAT ULAŞIRSIN ANTEPLİ ARKADAŞLARA..
    [FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]

clone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nerden bakılıyor

BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arama seçeneğinden bi araştır bulursun

serkankiyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6
    [FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler