Parlak Siyah mı Mat Siyah mı ?
Reklamlar
-
Herkese selamlar. Kısmet olursa birazdan joymax 250 mi almaya gideceğim. Ama parlak siyah ile mat siyah arasında kaldım. Mat siyah daha hoş geldi gözüme ama matların daha çabuk çizildiğini, çiziklerin de çok belli olduğunu düşünüyorum (kaskımdan biliyorum). Yorumlarınızı bekliyorum.
Reklamlar
-
Mat mat mat mat.mat demismiydim.en iyisi mat.
Yasal uyari:yazilan bu makale tamamiyle objektiflikten uzak olup, yazarin kendi hayal dunyasinda kurgulamis oldugu evrende gecmektedir.
-
Mat al . Parlak kaba duruyor.
-
kendi alacağın motosikletin rengini niye baskası karar versinki. zevk senin zevkin olmalı
-
Aynen önemli olan senin motora binerken alacağın keyif ki rengi de bu konuda çok önemlidir bence. Hangisini seviyorsan hangisine bakınca daha mutlu oluyorsan onu al. Çizik falan o bunu diyormuş kısmını hiç kafana takma bence
-
Zevkler ve renkler tartışılmaz Ama mat daha iyi gibi
Kontrol edemediğin güç , güç değildir.
-
Çarşı parlak'a karşı, mat
-
Öyle diyosunuz ama insanlar alacağı motorda görüntü bakımından kendinin beğenmesi haricinde insanlar beğenir mi olayını düşünür.
-
uur52 adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar. Kısmet olursa birazdan joymax 250 mi almaya gideceğim. Ama parlak siyah ile mat siyah arasında kaldım. Mat siyah daha hoş geldi gözüme ama matların daha çabuk çizildiğini, çiziklerin de çok belli olduğunu düşünüyorum (kaskımdan biliyorum). Yorumlarınızı bekliyorum.
Burada yazar duygusunu belirtmiş zaten.
-
CBF ya da YBR AL.Karıştırdım pardon.Her iki siyahta tozu çok gösterir ama temizken uuuu beybi
-
Parlak daha gösterişli bence
-
Yorumlara teşekkürler arkadaşlar. Mat kalmamış zaten elinde parlak aldım
-
Hayırlı uğurlu olsun , Allah kaza bela vermesin inş..
-
burakragaa adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun , Allah kaza bela vermesin inş..
Amin hocam Allah razı olsun
-
Hayırlı olsun,tekerin düz bassın
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun,tekerin düz bassın
Amin abicim Allah razı olsun
-
-
hemen boyacıya gidip mat siyaha boyat onu.mat iyi mat,mata boyat sen onu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)