Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
hocam grubunuzun afyon başkanlıgını yapabilirim en aşagı 25-30 kişi dahil ederim burda grubunuza
egerki bir gün 250 600 1000 cc gibi bi motorum olursa sana inat gidip en pahalısından alıp buraya fotosunu yükleyip ayriyeten ismini yazıp for atacam. şimdi cup cular arasında bi rajon vardır. kask ayna vs gibi ekipmanlarla o motora binersem. çevremden aşırı derecede tepki ve dışlanma görürüm. benlik bi durum yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------
[IMG][/IMG]
şunun tatlıgına bir bak espanyol.
Grup kuruyorum dediğine bakmayın beyler,yakında 250i evo alıyor. şimdi altına 125 cc garibanları toplayıp sonradan hava atacak oyuna gelmeyin
Hepimiz davranış ve sözlerimizle yaptıklarımızı Normalleştirme işlevine katkıda bulunuruz. Toplum normları bunun bileşkesidir.
Ve tüm yaptıklarımızla bir başkasına örnek olmuş oluruz. veya o normlarla hareket eden sonrakilerin rehberi oluruz.
Bunun ecrini bir aksiliği kıl payı atlatırken görürken,
vebalini ise canı yanan bir annenin "ahhh" çekişinde yaşarız mutlaka.
Çok sevinirim, inadına yapmış olsan da kask takmiş olursun sonuçta
Sen kask taktın diye seni dışlayan çevreyi boşver o zaman, öyle çevre olmaz. Hem bak kask takan ve bilinçli çevrede daha çok adam var, şekil yaparsın? Sen bize katıl kabul ederiz seni
Bizim partinin müritlerine böylesi daha hoş geliyor.
Bak sonra 'ee para olsa ben de böyle gezerim' deme diye ucuz motor örneği veriyorum.
asıl meseleye gelirsek :
- 2 senedir aktif olarak cup kullanıyorum. (aynasız). birini mi sollucam veya arkamamı bakacam 2 senedir artık bi tik olmuş kafayı arkaya çevirip o sanise lik görüşle solluyorum veya polis geliyomu diye bakıyorum. artık öyle bir alışkanlık olmuş ki bi ara ayna taktım öyle bindim. aynaya bakamıyorum. alışkanlık işte ayna takılıyken bile kafayı arkaya çevirip öyle solluyorum sollicagım kişiyi.
- ayriyeten 2bin tl lik motora bin tl ekipman için harcarsam ( en ucuzlarını hesap etsek ) anormal olur. zaten yaptıgı sürat belli. ayriyeten helozonlar kesik oldugu için hız yapamıyorum sadece kaymak gibi asfaltta basabiliyorum. ama cidden para biriktiriyorum daha güzel bişey aldıgım zaman bütün ekipmanlarımı alacam
Afyonlu Cash'in Apaçi Prix yarışçısı olduğu ortaya çıktı. Bro sağlığını parayla kıyaslarsan hangisi ağır basar? Aynalar ağır mı geldi motora?
Konu beni aşmış ama kasksız geleni zaten sallamayız biz Onun dışında bütün arkadaşlarda kask, mont, dizlik var en azından...
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Şansını zorlama Bursa' lı da değilim
İstersen litrelik al, dert motor değil. Cup a da binsen kask+ceket+eldiven+dizlik.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)