Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Küçük cc grubu kuruyorum.

REKLAM ALANI
    halilom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Alıntı Espaniole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi konunu da sabote ettik kusura bakma. Bir arkadaşı hayata döndürmeye çalışıyorduk..
    Belki tıraş muhabbet gibi gelebilir ama önemli bi konu. Seni ekipmansız sürdüğün için şakşaklayan çevren yarın cenazene bile gelmez.
    Bazı bölgelerimiz de bu bir adet olmuş artık. yaklaşık 6-7 yıl öncesinde televizyonda izlediğimiz mobiletle 160 lı 170 li hızlar dar bütçeli gençlerde bi heves uyandırdı. Suçlusu bana göre alttaki resimdeki tiplerdir.

2008 Kanuni seyhan 125, 2013 Kuba xr 125, 2006 Kawasaki ER-6F, 2013 Honda Cbr 600 RR, 2014 YAMAHA XT660ZA, 2019 Hero XPulse 200T, 2023 Moto Guzzi V85TT

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Espaniole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Alıntı halilom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belki tıraş muhabbet gibi gelebilir ama önemli bi konu. Seni ekipmansız sürdüğün için şakşaklayan çevren yarın cenazene bile gelmez.
    Bazı bölgelerimiz de bu bir adet olmuş artık. yaklaşık 6-7 yıl öncesinde televizyonda izlediğimiz mobiletle 160 lı 170 li hızlar dar bütçeli gençlerde bi heves uyandırdı. Suçlusu bana göre alttaki resimdeki tiplerdir.

http://www.haberzoom.com/d/other/2.20120804110025.jpg
    Yanlış kişinin mesajını alıntıladınız sanırım
    Korkarak yaşayamazsın!

Motosikleti
    Tvs Apache
    Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    E kardeşim adı üzerinde bisiklet yolu. Bu durumda bence kıllık yapan sensin gibi

Girmeyin bisiklet yoluna kaldırımlara kötü örnek olmayın. İnsanlar sizi görünce özensin nefret etmesin kaçmasın.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    Yok abi sen bizi yanlış anladın bisiklet yoludan sürmüyoruz engellemiyoruzda yolu ama yine de sahilin o tarafına yanaştırmıyorlar demek istediğim oydu.Yoksa inan sevmesemde caddede kokoşlara bile yol veriyorum ki en azından "bak bunların da hepsi aynı değil" diyebilsinler diye,hoş o zeka kalmışmıdır onlarda gerçi ama..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------

Alıntı Osırıs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Grup kuruyorum dediğine bakmayın beyler,yakında 250i evo alıyor. şimdi altına 125 cc garibanları toplayıp sonradan hava atacak oyuna gelmeyin
    Abi buna gülerken sandalyeden düştüm ya la
    Palakadir bunu beğendi.

Palakadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X10 350 Executive
    Bu iyiymiş başkan bayıldım gruba

Alıntı hasanrs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ÖNEMLİ NOT:

PALAKADİR, RAHMİ34, ECTUNA, OSİRİS GELMESİN!

Arkadaşlar,

Küçük cc grubu kuruyorum. Bilginize...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------

Sesli güldüm
    Alıntı ectuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mühim olan işlevi Hasan
    hasanrs bunu beğendi.
    Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak

Motosikleti
    MONDİAL 150 ZC (Alayına Gider)
    Konu dağıldı, herkes evine..

halilom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Alıntı Espaniole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlış kişinin mesajını alıntıladınız sanırım
    Hayır, son cümlesinde verdiği doğru mesaj üzerinden yola çıkarak yazımı yazdım.
    2008 Kanuni seyhan 125, 2013 Kuba xr 125, 2006 Kawasaki ER-6F, 2013 Honda Cbr 600 RR, 2014 YAMAHA XT660ZA, 2019 Hero XPulse 200T, 2023 Moto Guzzi V85TT

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Afyonlu_Cash adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    egerki bir gün 250 600 1000 cc gibi bi motorum olursa sana inat gidip en pahalısından alıp buraya fotosunu yükleyip ayriyeten ismini yazıp for atacam. şimdi cup cular arasında bi rajon vardır. kask ayna vs gibi ekipmanlarla o motora binersem. çevremden aşırı derecede tepki ve dışlanma görürüm. benlik bi durum yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------

http://<a href="http://hizliresim.co...Jz.jpg</a></a>

şunun tatlıgına bir bak espanyol.

Hocam tamam ayna kullanmiyorsun,
    Ama bari seleyi kullan be kardeşim

Afyonlu_Cash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan Tay 100 - Şahin S (95 model )
    Alıntı sinanaksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam tamam ayna kullanmiyorsun,
    Ama bari seleyi kullan be kardeşim
    onun zevki orda zaten sinan abi ne kadar basarsan o kadar tatlısındır misali

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------

Alıntı halilom adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://www.haberzoom.com/d/other/2.20120804110025.jpg
    yok abi ya hayatımda peco ları mobiletleri hiç sevmedim binmedim sevmemde binenide sevmem. abez geliyo bana pejolar bisiklet gibi .p

bizdeki aşk cup's
    Sinan Aksu bunu beğendi.

DaRkShInEs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX400 ABS
    Böyle bir grubumuz varsa katılmak isterim

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)