Paramı Biriktirdim Ekipmanlarımı Düzüyorum :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Botu degistirebilirsin bagciksiz olan uzun modeli ile.. forma nin adventure ve bi kisasi olan adini hatirlamadigim yazlik modelini kullaniyorum guzel ve dayanikli yapiyorlar ancak bagcikli modelleri tavsiye etmem
-
Ceket biraz ezik kalmış eldivenin yanında
-
Haci o eldivenin fiyati ne oyle al bir alpinestar 150 liraya gec
Ayrica dizlik yerine pantolon tavsiye ederim iyi yorum almis.
http://www.simrug.com/shop/jean/daytona-night-kevlar/
-
-
Bot için daha uygun veya aynı fiyatlarda başka alternatiflere bakmanı öneririm.
Fiyat olarak pek te makul görünmedi.
-
eldiven çok pahalı. o paraya 1 yazlık 1 kışlık iki eldiven alırsın üzerine de paran kalır.
dizlik yerine bence de simrug kevlar pantolon al diz ve kalça koruması yanında veriliyor. ben çok memnunum. dizliği tak çıkar tak çıkar bir süre sonra bayarsın. ayrıca o bot su geçirmez özellikli yani hava da geçirmez ayağın yazın pişer. gore tex kumaşı olanı alırsan yazın serin (nispeten) kışın sıcak ve kuru tutar.
-
Merhaba, üzerime vazife olmadan bir uyarıda bulunmak istiyorum... Başlıkta yer alan düzmek veya edilgen haliyle düzülmek fiili yanlış bir kullanım olmuş. Onun yerine dizmek veya edilgen haliyle dizilmek kullanılırsa daha doğru bir anlam elde edilebilir... Bu haliyle, motorcu arkadaşımızın ekipmanlarla cinsel ilişki içerisinde olduğu anlaşılıyor
-
150 liraya bahsettiğiniz alpinestar eldiveni gösterir misiniz ? bilek koruması vardır umarım ?
Dizlik yerine pantolon tavsiyenizi de göz önünde bulunduracağım Voodoo 'nun dediği gibi diz ve kalça koruması yanında verilip kevlar olması cezbedici.
Fakat bot ve ceket konusunda kararsız kaldım ?
-
Voodoo nickli arkadaşımıza katılıyorum bir kışlık 1 yazlık eldiven alabilirsin o parayı ona vereceğine tabi kalitesi knox kadar olmaz ama piyasada ona yakın birçok eldiven bulabilirsiniz.
-
ugurcan88 adlı üyeden alıntı
Merhaba, üzerime vazife olmadan bir uyarıda bulunmak istiyorum... Başlıkta yer alan düzmek veya edilgen haliyle düzülmek fiili yanlış bir kullanım olmuş. Onun yerine dizmek veya edilgen haliyle dizilmek kullanılırsa daha doğru bir anlam elde edilebilir... Bu haliyle, motorcu arkadaşımızın ekipmanlarla cinsel ilişki içerisinde olduğu anlaşılıyor
İlginiz için teşekkürler,daha duyarlı olacağım
-
ekipmanlarımı diziyorum olacak. düzüyorum diyince farklı anlamlar doğuyor )) bu arada ekipmanlarınızı beğendim fiyatlarını aam araştırmak lazım o konuda bilgim yok
-
Dizlik yerine pantolon..(kevlar olabilir) veya en iyi ihtimalle pantolon altı dizlik..(Ufo vb)...Bot..Yds diablo gtx 11 veya 7....Mont Büse B Racing olabilir şayet yazın kullanılacaksa mutlaka file mont tavsiye ederim yolda montu çıkarıp atmamak için ...Eldiven yine Büse,Bering veya Dainese olabilir..
...Bir acaip Mühendis...
..3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
-
4Riders Circuit Racing Eldivenide incelemenizi tavsiye ederim
-
Hocam eldiven aşırı pahalı.O parayı direk motosiklet pantoluna ayırsan daha iyi olur.Yok illa dizlik alıcaksan mafsallı daha uygun fiyatlı dizlik alabilirsin.
Alıcağın ceketi ben de iki senedir kullanıyorum sırt koruması yumuşak haberin olsun(yani iş görmez) ayrıca içliği cekete bağlayan fermuarları 4-5 yıkamada bozuldu haberin olsun 5-10 tl ye terzide hallettirebilirsin.Bende İzmir'de yaşıyorum ceketi yaz kış kullanıyorum ılıman iklimde iş gören bir ceket dirsek ve omuz korumaları gayet güzel 3 cep gayet yeterli.İçlikle beraber giyildiğinde kolay kolay yağmur geçirmiyor amma çok sağanak yağmurda uzun süre kalırsanız omuzlardan hafif hafif su alma yapabiliyor...
Kask gayet güzel.
Alacağınız modelleri kararlaştırdıktan sonra internetten iyice bir araştırma yapın öyle alın.
Güle güle kullanmanız dileğiyle...
-
Ayrıca eldiven olarak Alpinestars'ın SP-8 modelini kullanıyorum, gayet memnunum... Fiyatı da nispeten uygun, 270 TL...
-
benimde bitek kaskım var şu an :D
Gelecek ay ceket almayı planlıyordum onun yerine kilit olaylarına gireceğim.
Önümüzdeki sene bu zamanlar krediye girip motor alacağım. (gerçi çalıntı motor ihparları başlığını okuyorum iki gündür alır da çaldırırsam diye aklım çıkıyor)
Hakkımızda hayırlısı
-
Eldiveni sakın değiştirme hocam. Çok kaliteli bir eldiven montu ve ayakkabıyı değiştirmenizi öneririm montta biraz daha üst bir seviye ceket ve ayakkabıyıda daha uzun olanlardan alın. Hayırlı sürüşler...
-
eldiven kaliteli buna şüphem yok ama ceketi niye venom alıyorsun daha iyisini alabileceksen revit öneriliyor
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)