Knox Meta-Sys / Knox Aegis sırt koruma belirsizliği...
Reklamlar
-
Hayırlı pazarlar arkadaşlar..
Montumdaki sırt korumasına güvenmememden dolayı yeni bir sırt koruması arayışına girdim. Knox firmasına bu alanda güveniyorum. Lakin başlıkta belirttiğim iki model arasında kaldım. İkisinin de fiyatı aynı.Ve ikisi de EN1621-2 SEVİYE 2. Bu iki modelden birini kullanmış kişiler yorum yapabilirlerse sevinirim. Ya da siz olsaydınız hangisini alırdınız ? Meta-sys daha bi afilli ve güvenlikli gibi duruyor Bir de bunlar montun içine sığacak cinsten değil sanırsam ? Kuyruk kemiğimize kadar uzanıyor çünkü. Yoksa ben mi yanlış biliyorum... Nerede başlayıp nerede bitmeli bu korumalar ? Konudan konuya atladığım bir yazı oldu kusura bakmayın. Yorumlarınız benim için çok değerli...
http://www.motomaxonlineshop.com/kno...koruma-pmu2151
http://www.motomaxonlineshop.com/kno...-koruma-pmu621
Reklamlar
-
Kardeş; Knox'un Contour Race modelini kullanıyorum-memnunum tavsiye ederim(1621-2,seviye2),dışı kumaş kaplı olduğu için deri/textil montun astarını tahriş edip-deforme etmiyor diğer sırtlıklar gibi,ayriyetten alt kemerin old.bölgede sert böbrek korumaları var(ayarlanabilir<)diğer hiçbir markada bu özellik yok,yalnız dikkat et KNOX marka ürünlerin bedenleri bir tuhaf...Ben 1,85 boy-84 kg'yum , bana ''S''(small)beden tam oldu...
-
-
Ben iki modeli de kullandım, Meta-Sys yi geri verdim. Bir yılı aşkın süredir Aegis i kullanıyorum. İnanılmaz rahat ve güven veriyor. Böbrek korumaları çok iyi, beli kavraması da keza öyle. Kuyruk sokumundan enseye kadar uzanıyor. Sırtın şeklini aldığı için ben sırtımdayken hissetmiyorum. Meta'dan vazgeçme sebebim de hörgüç şeklinde oluşu rahatsız etti şehir içi kullanımında. Pist odaklı yapılmış bir model. Sürekli pistlerde gazlıyorum diyorsanız Meta, onun dışında Aegis'i şiddetle tavsiye ediyorum. Çok ihmal edilen korumalar bunlar ama her motorcu bence kullanmalı.
-
ah ulen ah benim alacağım ceket 250 lira bir tane knox sırt koruması 230 lira
-
-
Baba ikisi de terletiyor. Ama sırılsıklam olmuyorsun. Ben zaten yaz kış deri mont giyiyorum. Ondan dolayı zaten terliyorum. Boy 1.90. Kilonun önemi yok, sırt koruma sonuçta. Önemli olan boy. 9 parçalı olan modeli kullanıyorum. Bu ürünlerde bedenler arkadaki bir nevi bakla sayısına göre belirleniyor.
-
-
fatek95 adlı üyeden alıntı
Yorumunuz için teşekkür ederim
dediğiniz modele baktım. Maalesef şuan temin edilemiyor. %20 indirimden faydalanmak istiyorum o yüzden ikisinden birini alacağım... Ben kesinlikle small almalıyım o zaman. Boy 1.68 kilo 45...
))
Knox'un bedeni maalesef büyük- Small bile sana büyük gelecektir(denemeden-sakın alma derim)
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Knox'un bedeni maalesef büyük- Small bile sana büyük gelecektir(denemeden-sakın alma derim)
Ölçülerinde S 45cm diyor. Omuz hizasındaki omurdan kuyruk sokumuna kadar ölçütüğümde 48-51cm arası değerler çıkıyor. Kağıt üzerinde büyük gelmiyor ama kullanıcı yorumu çok önemli tabi deneyip alma gibi bir imkanım yok maalesef :( olmadı iade ederim.
-
fatek95 adlı üyeden alıntı
Allah razı olsun...
Deri mont ben de düşündüm ama denizli yazları acayip sıcak oluyor ve şehir içinde o sıcağı göze alamam
Sanırım son sorularım olacak bunlar
Bu korumaları montun sırt koruması yerine mi takıyorsunuz, yoksa monttan ayrı mı giyiyorsunuz ? Ayrı giyiyorsanız montun altından çıkıyor mu ?
Ayrı giyiyorsun. Alttan da bir miktar çıkar ama kimse yadırgamaz normal bi durum
-
yusufozugenc adlı üyeden alıntı
Ayrı giyiyorsun. Alttan da bir miktar çıkar ama kimse yadırgamaz normal bi durum
Teşekkür ederim cevabınız için
Reşit arkadaşımızın şiddetli tavsiyesi üzerine aegis'i tercih edeceğim sanırsam. Şuan siteye baktım S bedeni maalesef kalmamış. Kağıt üzerinde S bedeni zaten küçük geliyor. Bir büyüğünü sipariş edeceğim. Eğer ki büyük gelirse S beden meta-sys ile değiştireceğim mecburen
-
Monttan ayrı takılan sırtlıklar çok güvenli fakat eğer motorunda topcase yoksa eziyet oluyor, o yüzden ceketin sırt bölümüne şu ürünü takmanı tavsiye ederim :
http://www.feyizoglu.com/Ceket-Sirt-...i_47827.html#0
Ayrı takılan kadar güvenli değil tabiki, fakat çok kullanışlı. Hem de soft değil ultra koruma.
-
Espaniole adlı üyeden alıntı
Monttan ayrı takılan sırtlıklar çok güvenli fakat eğer motorunda topcase yoksa eziyet oluyor, o yüzden ceketin sırt bölümüne şu ürünü takmanı tavsiye ederim :
http://www.feyizoglu.com/Ceket-Sirt-...i_47827.html#0
Ayrı takılan kadar güvenli değil tabiki, fakat çok kullanışlı. Hem de soft değil ultra koruma.
Hocam teşekkür ederim ilginiz için. Montu koyacak yer bulduğum taktirde sırt korumasına da yer bulurum diye düşünüyorum. Yer olmazsa da ikisine yer olmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------
Arkadaşlar dün gece aegis'i sipariş verdim. En küçük l bedeni vardı(510mm). Eğer ki büyük gelirse mecburen s beden meta-sys ile değiştireceğim. Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Korumam elime geçtiğinde aynı modelden almak isteyenlere yardımcı olması için bilgilendirici bir konu açacağım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)