Otomatik Dik Motorlu Motosiklet?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Vitessiz,debriyajsız 100cc istiyosan scooter alacaksın,ortayada damacana koydunmu bacaklarıda halledeceksin kardeşim Şaka bi yana benim memlekette vardı bi çocukta yarı otomatik,debriyaj yok sadece vites atmalı.Markasını tam hatırlamıyorum ama belki kuba yada çelik olabilir bizim köyde en çok bunlar kullanılıyo çünkü.
-
Dorado gibi bi motosiklet markası vardı 150 cc otomatik vites motorları vardı.(Markayı yanlış yazmış olabilirim
-
babaduru adlı üyeden alıntı
Dorado gibi bi motosiklet markası vardı 150 cc otomatik vites motorları vardı.(Markayı yanlış yazmış olabilirim
Marka doğru benim bildiğim bir bu markada var öyle motor ama onda da şekil yok http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43637610/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62941101/detay Bunu unutmuşum otomatik vites güzel bir motor bide MV Agusta da vara diye biliyordum bulamadım ....
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
Dorado dediğiniz motor kıçı çökük eski citroenlere benziyor. Ve o da dik motorlu değil
-
debrijaysız
-
Ülkemizde
"dik" otomatik bir model yok
Şöyle
100cc bacaklar ile motoru tutabileceğimiz,
vergisiz, çok yakmayan, debriyajmış vitesmiş uğraştırmayan bir model
Dikkat edelim !,
Motoru (silindiri) "dik" olacak !! ,otomatik 100cc ve az yakan olacak !! .
-
Benli adlı üyeden alıntı
Dikkat edelim !,
Motoru (silindiri) "dik" olacak !! ,otomatik 100cc ve az yakan olacak !! .
herşeyi bol süper, parası az olacak...
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
herşeyi bol süper, parası az olacak...
o anlamda yazmadım ! arkadaşımızın istediği özellikte motorlar vardı , kastım bu özelliklere dikkat çekmekti . Örneğin "6 nolu mesaj , "yatık motor olduğu için karşılamıyor !.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
motorun dik olmasının ne önemi var? yatık motor yağın içerisinde çalışır ve daha sağlamdır.
-
Gilera DNA vardı bir aralar...
-
maxiscooter adlı üyeden alıntı
Gilera DNA vardı bir aralar...
gilerada yatık motordu sanırım
-
Özür dileyerek mevzuya dalıyorum. Motorun dik veya yatık olmasının farkı nedir?
-
Parliament adlı üyeden alıntı
Özür dileyerek mevzuya dalıyorum. Motorun dik veya yatık olmasının farkı nedir?
yatık olunca, bacağımız ile kıstırabileceğimiz bir deposu olmuyor, kısaca, ben bu kadar biliyorum.
scooterlar yatık cok yakıyor, cublarda vites var, dik motorlar-cummuter ise manuel.
Slang adlı üyeden alıntı
Vitessiz,debriyajsız 100cc istiyosan scooter alacaksın,ortayada damacana koydunmu bacaklarıda halledeceksin kardeşim
Şaka bi yana benim memlekette vardı bi çocukta yarı otomatik,debriyaj yok sadece vites atmalı.Markasını tam hatırlamıyorum ama belki kuba yada çelik olabilir bizim köyde en çok bunlar kullanılıyo çünkü.
Yuki'nin cub modeli, egzotik olan
-
benim bahsettiğim gilera dna senin istediğin gibi..motoru scooterlar gibi yatık ama bacak arasında depo var
-
180cc benzini su gibi içen ikinci eli 3-4bin olan Türkiye'ye 100 adet getirilen bir model. hmm
-
mobylette 52 ler de hız arttıkça motor eğikleşiyor. takoz ve kayış sistemi yüzünden.
belirli ccnin altındaki motorları yatık üretmelerinin vardır bir hikmeti.
-
Cub şekline tamam diyorsanız mondialin tam otomatik bir cubu var.
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=mo...TOMATICX&i=524
-
Fiyat kısmını es geçersek Honda NC serisi hem manuel hem otomatik kullanılabiliyor.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)