Contra Mükemmel Bişeymiş :D
Reklamlar
-
Onceden bildigimi saniyordum (yapamiyomusum) ne sacma hic bi ise yaramiyor diyordum bi haftadir baya ustune dustum sonra ampul parladi yanlis yapiyormusum virajlardan zevk aliyorum artik ya elcigi hafif ittiriyorum motor suzuluyor bilmeyen ogrensin hem cok keyifli hem hayat kurtarir.
Reklamlar
-
EminBey adlı üyeden alıntı
Onceden bildigimi saniyordum (yapamiyomusum) ne sacma hic bi ise yaramiyor diyordum bi haftadir baya ustune dustum sonra ampul parladi yanlis yapiyormusum virajlardan zevk aliyorum artik ya elcigi hafif ittiriyorum motor suzuluyor bilmeyen ogrensin hem cok keyifli hem hayat kurtarir.
hocam ben yaptığımı sanıyorum ama gerçekten keyifli ve güvenli. belki denk gelmişsindir youtube videolarında adamlar 3 araba genişliğinde ki yolda önündeki araba duruyo ve frene basıp çarpıyo, oysa kontra yapsa aradan kaçıp gidicek. öğrenmek şart.
bu konunun üstünde durmanda gerçekten önemli.
-
katılıyorum size arkAdaslar
-
SULH adlı üyeden alıntı
hocam ben yaptığımı sanıyorum ama gerçekten keyifli ve güvenli. belki denk gelmişsindir youtube videolarında adamlar 3 araba genişliğinde ki yolda önündeki araba duruyo ve frene basıp çarpıyo, oysa kontra yapsa aradan kaçıp gidicek. öğrenmek şart.
bu konunun üstünde durmanda gerçekten önemli.
o hızlarda kontra yapılabileceğini pek sanmıyorum.
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
lickup adlı üyeden alıntı
adamlar 299 ile giderken kontra yapıyo
-
20km gibi hızlardan sonra istersen 500le git yön değiştirmek için yapacağın hareket gene kontradır
-
initial-D adlı üyeden alıntı
20km gibi hızlardan sonra istersen 500le git yön değiştirmek için yapacağın hareket gene kontradır
Vücut ağırlığı ilede gayet güzel yön verilebiliyor.
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
Vallaha mı? Şaka dostum. Kontrayi öğrenin hayat kurtarır. Video izleyerek olmaz ama. Pratikle..
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
100 kg'lık bir motorla evet, belki bir nebze.. Ama büyük motorları düşünürsen motora kelebek konmuş gibi olur ;) anladın sen
-
Değil işte...
-
Bence forum ;
Hiç 600 ve 1000'lik kullanmamışlarla, 600-1000'lik sahibi olanlar diye ikiye ayrılmalı.
Foruma girişte bu soru sorulmalı, ona göre konulara yorum yazma izni verilmeli.
-
Hayır verilemiyor.
-
Gidonu sıkmadan hafifçe itince yatmaya başlıyo sende motora ağırlık vermiyosun, yoksa asfalta yapışırsın. Kendini kasmaman gerekli yoksa olmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)