İlerideki Hayalleriniz Nedir?
Reklamlar
-
Arkadaşlar herkes motosikletle yapmak istediği bir hayalini yazsın hem güzel bir başlık olur hemde forum şenlenir.. Ben başlayayım: 10 sene sonra eşimle birlikte 2 tane kawasaki ninja 300 alıp Türkiye turu yapmak ileride olucak cocuklarıma motosiklet aşkını sevgisini aşılamak..
Biz motorcular 2 bacağa değil 2 tekerleğe aşık oluruz...
Reklamlar
-
Honda NC 700 INTEGRA alıp İzmir'den İstanbul'a gidip tatil yapıp İstanbul'u gezmek istiyorum
Bu da İntegra >>
-
İdari hakimlik sınavını geçebilmek.
-
Allah nasip ederse üniversite de hukuk okuyup ss motosiklete takım elbise ile binen bir hukukcu olmak
-
Kawasaki Z750R yeşil renk alıp mutlu mesut yaşamak.
-
Yakın Zamanda Bir Cup Alıp Fır Fır Gezmek.
Uzun Vadede İse 4 Silindir Bir Makina Alıp Tek Tabanca Yaşamak
-
1 ay once aldigim nc750x motosikletimi 10 sene boyunca kullanmak..
-
Avustralya..Hayalden ziyade hedef oldu bu benim için artık.
-
Triumph Tiger 800XC alıp enduronun zirvesini yaşayabileceğim (toprak çamur çayır çimen dağ dere tepe) yerlere seyahat etmek oraya buraya çadır kurmak.
-
fz6 fazer eski ama her gördüğümde çok hoşuma gidiyo
-
para çok olacak, alacaksın z750r, stunt için koruma demiri yaptıracaksın
-
1000 cc supersport. Marka model belirlemedim.
-
Harley davidson v-rod alıp body kit eklemek ve yetinmeyip sapıkça custom yapmak
-
eski püskü yere düştüğünde parçlanmayacak parçalansa bile 5 10 tlye yaptırılıcak bir motor arıyorum bu motorla kendimi stoppie ve tek teker için geliştirmek için kullanmak istiyorum. çünkü ileride cc büyütüceğim için istem dışı tekere geldiğimde blinçsizce haraket etmemek stoppieye geldiğimde yine panik yapmamak için açıkcası tecrübe edinip yüksek torklu sınıfının lideri z1000 sx de bu tekere gelme tedirginliğini imha etmek için böyle birşeyler hayal ediyorum.
-
Motosiklet ile tüm dünyayı dolaşmak. Yapmadan ölemem olmaz mutlaka yapıcam.
-
benimde hayalim türkiye turu allah ne zaman nasip eder bilinmez ama yapmadan ölmek istemiyorum
-
aynen
-
Ilerdeki hayalim ileriyi görebilmek..
-
huzur içinde toprağı öpmek
-
Atanıp ninja 300 ü çekmek,daineseleri dizmek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)