ninja 250 ile 200 km yol yapmıştım 2 kişi, şehirden çıkana kadar sıkıntı oluyor,dur kalk yoruyor,şehirden çıktıktan sonra problem yok, tabi arkadaki oturmayı bilecek yani, bazılarını bildiğin resmen omzumda taşımıştım
ninja 250 ile 200 km yol yapmıştım 2 kişi, şehirden çıkana kadar sıkıntı oluyor,dur kalk yoruyor,şehirden çıktıktan sonra problem yok, tabi arkadaki oturmayı bilecek yani, bazılarını bildiğin resmen omzumda taşımıştım
Bilecik uzerinden gececeginiz icin bozuyuk eskisehir yolu degilde sogut esk yoluna donerseniz hem yolunuz kisalir hemde osmanli imparatorlugunun
kurulusun ve kurtulusun besigi olan sogut'umuzu de gormeni tavsiye ederim
Ben tvs ile 215 km yolu 2.5 saatte geldim bilecik istanbul arası artçılı 100 altına düşmedim hiç, siz gayet rahat gidersiniz sıkıntı yapmayın 130 140 rüzgar gibi
umarım yardımcı olur
http://ordugozlem.com/default.asp?s=haber_detay&id=666
Konu biraz eski ama konu başlığını ve anketi görünce yarıldım hortlatma için kusura bakmayın
yani 2 senelik konuyu hortlatmanın ne gereği var buldum demişsin de baya bir arama yapman gerekti sanırım bulman için
Madem hortladı artık yapacak birşey yok bizede ekleme yapmak düşer
bu tür konular çok yazıldı çizildi şu motorla şuraya gidilirmi gelinirmi vs. artık cevap vermek bile yorucu her ne kadar ben uzaktan takip te etsem şuan olduğu gibi kendimi tutamıyorum.
Ben 2 kişi RKS Titanic 150 ile aynı yolu gittim geldim üstüne birde Çankırı turu ekledik. Totalde 2500 km yol yaptık bir çıkışta. Ne totomuz ağrıdı ne kambur olduk ne prostat olduk Allah korusun nede öldük.Konu hortlak ama böyle bir gezi yapmak istiyorsanız istanbuldan çıkış yaptığınızda gerede otobanına girmeden ni sanırım o bayırda yol kenarındaki mısırlardan yemenizi şiddetle tavsiye ederim. Tadı o kadar güzelki hala damağımızda. Gitmeyi bilince fizana da gidilir.
Yapmayın böyle şeyler artık ekipmanlarınızı giyin alet edevadınızı yanınıza alın her türlü soruna karşı, besmele ile çıkın gidin.
Ben crf250 ile artçı ve yükle beraber 2000km yaptım ama kabus oldu, oturmada sıkıntı
Bir eleman Honda Today 50cc ile ve abartı yükle tek başına, Antalya'dan Rize'ye gitmişti.
CBR 250 ile Aya çıkarsın Ankara ne ki
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3994716
150 cc hava soğutmalı mondial vulture ile bir günde 350 km yol yapmıştım gezide. Gidilir. Biraz sık mola verirseniz hiçbir şey olmaz.
125cc çinli motor, tek kişi, dolu bir topcase ile 2 günde ankara-istanbul-izmir-muğla-marmaris yaptım. cbr 250 olsa muhtemelen türkiye turuna çıkardım. cbr 250 2 kişi o yolu gider mi sorusu garip geliyor
Merhaba bende bu hafta sonu bir ihtimal İstanbul'dan Ankara'ya CBR 250r ile gitmeyi düşünüyorum. Saatte bir mola versem, Bolu'da dikkatli ve yavaş gitsem Ankara'ya varabileceğimi düşünüyorum.
Arkadaşlar ölmüş mü haberi olan?
Hey gidi babam 100 lük java ile İskenderundan İstanbula gelmişti zamanında, motor şiştikçe gölgeye çekip soğutuyordum diyordu, arkasınada 2 çuval malzeme ile ...
Çok dert değil en fazla 4 saatlik yol mola ile beraber.
ben pulsarla bursa-bargama-izmir,bursa çanakkale, bursa sakarya gibi çok uzun yol yaptı yordu ama keyifiydi. Önümüzdeki sene bursa madekonya bile yapacğaım
Benim de vardı böyle bir konum, İstanbul - Ankara yapacağım diye. Velhasıl yaptım, yorucuydu, kaskım LS2' ydi yanımda kulaklık yoktu, sesten epey muzdarip oldum. Titreşim gebertti falan, ama oldu.
Ama şu mevsimde nasıl yaparsın şu işi bilemiyorum, epey korunaklı giyinmek lazım. Yağmur veya kar olmasa bile epey keskin soğuk var, ki Ankara' ya gittikçe hava sıcaklığı iyice düşecek.
Gidilemez diye bir şey yok, her türlü gidersin. Yeter ki motorun arıza vermesin yolda yeter. Sıkıntı ise epey konfor kaybı olacak ve bunu göze alman lazım sadece.
şöför değişe değişe güzel bi yolculuk olur.. 150-160 yapıştır gitsin
Konu açılalı 2 sene olmuş.
Adam bırak Ankara'yı Endonezya'ya gitti.
Hala gidersin gidemezsin diye akıl verenler var.
Ulan yol olsa da bi mazeret, bir sebep, vesile motora binsem diyorum bu aralar deliriyorum..
Adamların sorduğu soruya bak yaa...
Gidilmez ölürsünüz. Bin otobüse git.
torunlarına anlatacağın bir maceran olur, o denli sıkıntılı yani
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)