tozu dumana katmışsın
Sen o motoru bu şekilde kullanmaya devam et,beyler sizde karışmayın 15 gün sonra kurtuluruz
Tekeri boş yolda yapıyom ve arabaların arasından gitmeyide biraz abartmışım normal yolda işte kırmızı ışık felan yandığında arabaların arasıdan geçe geçe en öne geliyom o yani ve tam gazda gençliğimin bana vermiş olduğu gazla boş gördüğüm yolda tepegaz gidiyom tabi tehlikeyi hissettiğim yerde veya araba gördüğümde hemen gazı bırakıyorum tepegaz en fazla boş yolda 10 saniye felan gidiyom oda motor hızlanana kadar yani 50 ye felan çıkana kadar tam gaz
beyler 100 bg lik traktör kullandım sıkıntı çekmedim 600rr kullansam zorlanır mıyım
tepegaz ne yahu? tapagaz mı demek istedin?
Aklıma hıncal uluç un yazısı geldi.
Keşke daha beter yazsaydı adam.
ADMİN LÜTFEN:
Emir Yaşın Kaç Bilmiyorum Kardeşim Ama Öyle Arabaların Arasından Akıp Gidenlere Motorun Egzosunu Patlatanlara Öyle Bir Gıcığım ki..
Hayır Egzos Patlatıyorsun Ama Onun Sesinden Senin Ne Anan Kalıyor Ne Bacın Motoru Devrinde Kullanmak Varken..
Öyle Olan Kişilere Çok Gıcığım Nedense
Egzos patlatma yok dostum egzozum sapasağlam güzel bir egzos sesi normal yani cok değil egzos patlatmayı bende sevmem ne öyle tofaş gibi :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)