Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Yeni kasa CBR 250R 2014 13.000 TL ile TR ye giriş yapmış

REKLAM ALANI

lastik ler ve cam in durumunu çok merak ediyorum. Nasıl acaba. Resimlerde camlar birazda ha sağlam duruyordu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Baraza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    2011 öncesi cbr 125 olmuş bu resmen
    buberk bunu beğendi.

Alıntı g1m71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lastik ler ve cam in durumunu çok merak ediyorum. Nasıl acaba. Resimlerde camlar birazda ha sağlam duruyordu
    Gidip görenler camın daha sağlam olduğunu ve motorun daha kaslı durduğunu söylemekte

mystic80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Sportster 883 2004
    Dün Güngör motoru yani bu resimlerin çekildiği mağazayı aradım ve ellerinde hiç kalmadığını belirttiler. Almayı düşünen arkadaşlar önceden sipariş vermesi veya herhangi bir mağazaya gitmeden arayıp teyit etmesi daha iyi olacaktır çünkü peynir ekmek gibi satılıyor.
    ErknOzyurt bunu beğendi.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Eskisine göre gerçekten daha yakışıklı olmuş. 2014'te 2014 model ama eski kafalı olanlardan alanlar için gerçekten üzüldüm.

Motosikleti
    Cbr250r
    Sonunda camı tutan bişeyler koymuşlar ya. Ben çok sevdim yeni kasayı

Herkes şekil peşiindeymiş

yeni kasa çok iyi oldu kim ne derse desin bugun forumda gördm adam 8500 e alms motoru mart nisan gibi sonra 10 bin yazms bugun baktm ilana 10750 yazms forumdn arkadaslar da yorum yapms yaptgn dogrumu diye honda ya laf atyo honda zam yapıyormsda oda ona göre motorun fiyatını artrms. valla 10750 e eski kasaya ne oldugunu bilmedgm bir motor alıp böyle aracılara para kazandıracagıma 13 bnliraya taksit taksit alırım motorumu onlarında elinde kalır motorları. ya millet çok uyanık yada bizi çok saf sanıyorlar
    Deeplord, kuroscu, Red One ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Honda Cbr 250 Cbr 125r/kymco super 8
    Piyasa boyle insanlarla dolu iste,adam 2011 de 8800 liraya plaka dahil aldigi motora bugun 10.000 lira istiyor,adama oha derler kimse kusura bakmasin. Ama tabi soylede bisy var kimsenin kafasina silah dayanmiyo bu motoru alicaksin diye,haklida buna bizimde sozumuz yok,isteyen istedigini istedigi fiyata alir-satar herkes ozgur sonucta. He ama sonucta noluyo arkadasiminda belirttigi gibi hem ikinci el hemde eski kasaya o kadsr para verip milleti zengin etmek yerine gider kredi cekerim yada taksit taksit sifir motor sahibi olurum diye,birakin hondayi fiyatlsrindan dolayi protesto etmeyi,kosa kosa adamlara cbr250 icin sira yazdirmaya gidiyoruz . Biz bu "kan benim damar benim istedigimi yaparim sanane" mantigiyla daha cook japonun,almanin,fransizin kucagina otururuz.

Pangea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR 125 X
    Alıntı g1m71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni kasa çok iyi oldu kim ne derse desin bugun forumda gördm adam 8500 e alms motoru mart nisan gibi sonra 10 bin yazms bugun baktm ilana 10750 yazms forumdn arkadaslar da yorum yapms yaptgn dogrumu diye honda ya laf atyo honda zam yapıyormsda oda ona göre motorun fiyatını artrms. valla 10750 e eski kasaya ne oldugunu bilmedgm bir motor alıp böyle aracılara para kazandıracagıma 13 bnliraya taksit taksit alırım motorumu onlarında elinde kalır motorları. ya millet çok uyanık yada bizi çok saf sanıyorlar
    Bu konuda çok haklısınız elin bilmediğim motoruna 11.000 lira verene kadar,yağını benim değiştirdiğim rodajını benim yaptığım motora 13-14 bin lira vermek daha mantıklı...
    Cahillerle tartışmaya girmeyin. Ben hiç yenemedim.-İmam Gazali-

iyi bir pazarlıkla 13 e anahtar teslimi yapılabilir sadece telefondan 13 300 e düştüler anahtar teslim. Ikinci el de fiyatlar olurunda olursa kim se kimsenin kucağına oturmaz. 11 biN gibi saçma sapan bir fiyat çekilirse insan ister istemez . Hem honda kazansın hem içim rahat olsun diyor. Honda yi almayın honda ya ikaz olsun demek için 2. Elin değerinde olması lazım değerinin çok çok üstünde değil.
    dyavol-77 ve kuroscu bunu beğendiler.

Alıntı Pangea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konuda çok haklısınız elin bilmediğim motoruna 11.000 lira verene kadar,yağını benim değiştirdiğim rodajını benim yaptığım motora 13-14 bin lira vermek daha mantıklı...
    14 bin verene kadar 3 daha verip 17.000.00 TL ye NİNJA300 almanızı en azından özellikleri bol olan CBR500R ile kafa kafaya giden motora binmenizi öneririm.ABS olmayacak gene ama Kaydırmalı Debriyaj / Öhlins Amortisör / Güç / şekil olayına girmiyorum bile )Dizleriniz ile tutup viraja çok daha rahat girebileceğiniz bir depoya sahip makinadır kendisi.Bugün 600RR düşünmesen alacağım tek motordur.

İsterse MT-07 8 bin tl 7 bin tl olsun gene binmem ruhun neye hitap ediyorsa onu al. İste ve al onay arama benim sana dediklerim senin için önemli veya değil hangisini beğeniyorsan onu al arada 3 bin Tl var. Değerlendirmeye değer.
    mystic80 ve Baraza bunu beğendiler.

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı ErknOzyurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    14 bin verene kadar 3 daha verip 17.000.00 TL ye NİNJA300 almanızı en azından özellikleri bol olan CBR500R ile kafa kafaya giden motora binmenizi öneririm.ABS olmayacak gene ama Kaydırmalı Debriyaj / Öhlins Amortisör / Güç / şekil olayına girmiyorum bile )Dizleriniz ile tutup viraja çok daha rahat girebileceğiniz bir depoya sahip makinadır kendisi.Bugün 600RR düşünmesen alacağım tek motordur.

İsterse MT-07 8 bin tl 7 bin tl olsun gene binmem ruhun neye hitap ediyorsa onu al. İste ve al onay arama benim sana dediklerim senin için önemli veya değil hangisini beğeniyorsan onu al arada 3 bin Tl var. Değerlendirmeye değer.
    Kawasakiye ortakmısın?

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110

Öhlins amortisör de nerden çıktı?...Hayal mahsulü olmasın ''O''...:?
    The Power of The Dreams.

Alıntı MaMi_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kawasakiye ortakmısın?
    Ne alakası var arada 3 bin tl var ? Adamlar pazar yaratsın bizde nasiplenelim. iyi motorlara ne zaman bineceğiz CBR250R kullanıyorum bende kekoluk yapmayın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

Alıntı dyavol-77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öhlins amortisör de nerden çıktı?...Hayal mahsulü olmasın ''O''...:?
    3 Yere danıştım 3 üde ÖHLİNS amortisörlerin kullanıldığını söyledi.Sahibinden.com gibi sitelerden bilgi almadım hiç.

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Ne alakası var arada 3 bin tl var ? Adamlar pazar yaratsın bizde nasiplenelim. iyi motorlara ne zaman bineceğiz CBR250R kullanıyorum bende kekoluk yapmayın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

3 Yere danıştım 3 üde ÖHLİNS amortisörlerin kullanıldığını söyledi.Sahibinden.com gibi sitelerden bilgi almadım hiç.
    Kekolukmu Kaç kere 3 daha koy ninja 300 al yazdın ve kaç kere daha yazacaksın?Yazması kolay.Burası türkiye farkında değilsin galiba, Bir Zahmet kawasakiyle konuş şu servis ağını parça fiyatlarını honda ile aynı seviyeye getirsinlerde ondan sonra arkadaşların aklına yatsın dediklerin.bu motosikletler başlangıç yada geçiş motosikleti.hangisinin parçası ucuz hangisinin fiyatı ucuz hangisinin ikinci eli iyi?Cbr başlangıç yada geçiş motosikleti olarak gerekenleri zaten insanlara sağlıyor bunu sende cbr kullanıcısı olarak biliyorsun.10 bin bilemedin 20 bin km biniyor çoğunluğu,sonra güle güle.yani öhlins bilmem kaydırmalı debriyaj bu fiyat bu yedek parça bu servis ağı ile bu klasmanda sökmez.sen şimdi aradaki 3ü düşünüyorsun fakat acaba düşersem ne kdr masraf çıkar acaba cc yükselteceğim zaman ne kadar zararla satabilirim diye düşünenlerde var.bunu farketmen dileğiyle hayırlı geceler....
    Red One bunu beğendi.

Ön showa, arka uni-trak (kawasaki'nin kendi arka süspansiyon sistemi), Öhlins'in ö'sü yok .

http://www.mcnews.com/mcn/model_eval...ecNinja300.pdf
    dyavol-77 ve __redandblac bunu beğendiler.

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı seigen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ön showa, arka uni-trak (kawasaki'nin kendi arka süspansiyon sistemi), Öhlins'in ö'sü yok .

http://www.mcnews.com/mcn/model_eval...ecNinja300.pdf
    +1.....
    The Power of The Dreams.

mystic80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Sportster 883 2004
    Kawasakiyi düşündüm bende, itiraza gerek yok aradaki 4 bin tl yi karşılıyor arkadaşlar. Üstelik yeni model Kawasaki gibi tek parçadan oluşuyor eski kasa gibi her bir parçası bağımsız değil. Bu yüzden parça fiyatınında ucuz olacağını sanmıyorum. Ancak aşamadığı şöyle bir sorun var ki 2. elde satılamaz. Sahibinden sayfasından takip ediyorum ne zamandır Kawasakide 300 de hiç değişiklik yok zaten 4-5 motor var. Böyle olmasa 2. el satışı olsa ben Hondaya tercih ederdim.

Alıntı MaMi_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kekolukmu Kaç kere 3 daha koy ninja 300 al yazdın ve kaç kere daha yazacaksın?Yazması kolay.Burası türkiye farkında değilsin galiba, Bir Zahmet kawasakiyle konuş şu servis ağını parça fiyatlarını honda ile aynı seviyeye getirsinlerde ondan sonra arkadaşların aklına yatsın dediklerin.bu motosikletler başlangıç yada geçiş motosikleti.hangisinin parçası ucuz hangisinin fiyatı ucuz hangisinin ikinci eli iyi?Cbr başlangıç yada geçiş motosikleti olarak gerekenleri zaten insanlara sağlıyor bunu sende cbr kullanıcısı olarak biliyorsun.10 bin bilemedin 20 bin km biniyor çoğunluğu,sonra güle güle.yani öhlins bilmem kaydırmalı debriyaj bu fiyat bu yedek parça bu servis ağı ile bu klasmanda sökmez.sen şimdi aradaki 3ü düşünüyorsun fakat acaba düşersem ne kdr masraf çıkar acaba cc yükselteceğim zaman ne kadar zararla satabilirim diye düşünenlerde var.bunu farketmen dileğiyle hayırlı geceler....
    Bu zevk değil mi neden istediğimiz motoru alamıyoruz.İstemeye istemeye CBR aldm lanet ediyorum. Bu düşüncede olan toplum olduğumuz için iyi motorlara binemiyoruz.Herkes istediğini bakmadan almıs olsa suan NİNJA300 ün piyasası deli dolu olurdu.Bizde güzel güzel viraj yapardık.
    Thracian bunu beğendi.

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)