"anahtar teslim" 14 000 olacakmış bir bayideki arkadaştan bilgi aldım..
"anahtar teslim" 14 000 olacakmış bir bayideki arkadaştan bilgi aldım..
Ninja cazipleşiyor 3 yılda 5 bin tl inanılır gibi değil. Cbr 125 de 8,450 olmuş yzf r125 e yaklaştı, honda ilk baş ucuz tutup çil gibi sattı herkes sevdi şimdide sefasını sürücek .
Konşuk motor 2014 yeni modelin ilanını vermiş fiyat 13.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63736687/detay
siyahı gelmemiş. plakalı 13600e bırakıyorlarms
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------
efe plazayı aradım gelenleri sattık diyor ellerinde kalmamıs yarın 6 tane daha gelecekmiş ay sonunda fiyatın değişecegini söylediler. anlasılan peynir ekmek misali alan gidiyor. konsuk motorda da 2 tane kalmıs
2014 alacak olsam ılk tercıhım
1- repsol
2- tricolour
3- kırmızı
varsa 4- siyah.
Bu fiyata, Fz6 fazerdan tut muadil birçok makine alınabilir.
fz 6 gbi bir çok makine alınabilirde 2. el sıkıntı sağlamını bulmak lazım. baktım biraz önce 50 binin altında o fiyata yok malesef. siyahını alacam gibi 1 aya kadar.
Şu düşüncede olan kimse yok mu
Vay be 4 daha koyar ZX6 kasa ile aynı kasaya sahip olan NİNJA300 alırım 190 yapar giderim.SIRALI ÇİFT SİLİNDİR / Öhlins amortisor / ABS / KAYDIRMALI DEBRİYAJ neler neler kaçıyor 3-4 bin TL ye.Ben bu yeni kasanın satılacağına ihtimal vermezken bitmiş bile honda bayilerinde inanılır gibi değil.
CBR500R dengi motoru 3-4 milyarla kaçırmak büyük kayıp.
Şahsi fikrimi sundum.
sıfır almaya karar verdm zaten de bu fiyata honda pahalı diyorlar ninja 300de bana pahalı geldi 18-19a denk geliyo abslisi çok kararsızım acıkcası
1 sezon kullanacaksan ve ilk motosikletin olacaksa hiç bulaşma bence, 2. el ilanlarına bakıver derim
yok 1 sezonluk değil en az 30 bin km yapmak için alcam. 2 yada 3 sene olabilir bu . sonrasında da satmadan büyütmeyi düşünüyorum tabi nakit durumumda önemli. zaman gösterecek.
o zaman tercih senin, ben söyleyeceğimi söyledim..Hayırlısı olsun.
eyvallah kardesm sagolasın.
çift silindirli ve kaliteli bir şey olsa git 13 bin mi ne vereceksen ver, ama bu şartlar altında sırf görüntüsü için nasıl bu kadar satılıyor onu anlamıyorum.
sen niye alırsın diyorsan 250 cc segmentin de lider konumunda parça ve servis olarak 2. Sebebim ise ninja nin sıfırı cikmiyor. Artık 300 u de 19 bin lira . Yamaha zaten çıkarmadı. En makul u bu gözüküyor bana göre şu an için . Fikrimi değiştirecek arkadaşlar varsa yorumları ni beklerim
Benim nacizane görüşüm; gardaş millette para var 1970 lerde böyle bişey varmıydı jawa, planet vardı en güzeli tek tük bmw lerdi, standartlar çok değişti sıfır arabalar yok satıyor motorlar yine öyle, çiniydi japonuydu hepside satıyor zamanında çuvalla motoru getirip tamir edip binerlermiş bir lastikte 8 10 yama varmış.Şimdi mz i garajdan çıkarıyorumda millet dumandan rahatsız oluyor devir çok değişti.
Günümüze bakıyorum araba desen motor desen 4 senede bir honda motorları üretimini durdurup yeniden başka modele kayıyor devamlı değiştiriyor bu kadar model ne olacak israftır yazıktır diye düşünmelerini bırak böyle diyenlere bile gülerler. İşin kilit noktası para para olunca millet alıyor telefon değiştirir gibi motor araba değişiyor.
Ne diyelim artık para varsa canları sağ olsunlarda değişsinler İnşallah Allah isteyen diğer gardaşlarımız arkadaşlarımızada nasip eder çünkü bu sayfaları okuyup çok iç çekenler var biraz kıymet bilelim okadar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)