Yan karenajın tek parça olması bence avantaj değil, aksine dezavantaj... bunu alan adam büyük ihtimalle acemi olacak, düşecek kalkacak vs vs. kırılan ufacık parçayı 30-40 liraya almak nerde, komple karenaja 300-400 bayılmak nerde... zaten bu parçalı karenajları sayesinde piyasada boyalı cbr 250 yok millet değiştiriyo parçayı, nasılsa ucuz
Hiç oturdun mu acaba üstüne? tipine bakıp da rahatsız demeyin...
Honda CBR 250 R 67.000 Km + Suzuki GSX-R 600 2.000 Km...
www.youtube.com/ugurcanarpac
uzun süredir bekledgm model geldi ama acıkcası cift fardan baska avantajı varmı daha irimi eski kasalara göre gören arkadas yazarsa sevnrm. abs siz nie geldi anlams deilim . alsammı almasammı cok kararsızım . 15 bini bulacak gbi lastiklerle onun yerine ninjamı düşünmelym 2. el yardımcı olacak varsa sevnrm.
güzel kasa çok para bu parayı verenler olur olduğu içinde 2015 e kalmaz 15 bin olur saten satarsa zam yapar talep artarsa fiyat artar
18 500 e MT 07 bırakıyolar...neyin kafası bu Honda..neyin peşindesin...
bu sekilde en mantıklı motor sizce hangisi birazdaha pverpip ninja 300 almakmı yoksa eski kasa cbr mi
3 sayfadır yanlış polikita izlendiği belirtilmiş, fakat geldiği zaman maşallah hicbiri elde kalmıyor,adamlar satılcağından o kadar eminki, envayi çeşit rengini doldurmuş vitrinine. Yine bizler koşa koşa gidip alıyoruz. Sonra yapılan zamlara şaşırıp veryansın ediyoruz. Kusura bakmayın ama bu Honda'nın değil bizim suçumuz. Peynir ekmek gibi satılan motorun fiyatının düşmesinimi bekliyordunuz ?
Şu YAMAHA sesimi duysun yeni 250 cc ni 12000 yapsında mt 07 gibi yıksın ortalığı.Sırf sürümden götürür almayacak olanlarda alır.
ZEMHERİ!
bu renk seçenekler ( ozellıkle repsol ) cbr 125 2014 de var mı ?
İnsaflı ve motosikletini değiştirmek isteyen birinden 2. el CBR 250 almak şu durumda 250cc de verilebilecek enn mantıklı karar olur bence.
Lastikleri değiştirilmiş, ön cam çift kat yapılmış, koruma topuzları takılmış
eğer sende takmayı düşünüyorsan çanta demiri, çantası falan da hazırsa offff tadından yenmez
9-10 liraya dopdolu sıfır ayarında cilli gibi alet bulursun ~6000 TL cebinde kalır, bi üst sınıfa kavuşma sürecin kısalır
cabuk alin cabukk ;P
fiyati 15 cikinca satarsiniz altini felan bos verin dolardan cok kazandirir bu motor...
en iyi yatirim honda
Tek silindir,sırf kafası değişti diye 13bin vermem,3-4 daha katarım 0 ninja 300 alırım çift silindir,tork,görüntü vs.kıyaslanamaz bile cbr 250 ile..
abi yaşın 29 gözküyor o yüzden abi diyorum ismini bilmediğim için bende 23 yasımdayım acaba bana bu konuda yardımcı olabilirmisin. saglam kazasız bir cbr 250 bulmama yardımcı olurmusun. emeklerin karsılıksız kalmaz abim istanbula da gelebilirim yeterki makinem saglam olsun kaza ve değişen olmaması taraftarayım. bu konuda çok titizimde
2013 Model CBR 250R ı Mart 2014 de aldım Haziranda satmayı planlıyorum. Takip edebilirsiniz
250 cc sınıfında fiyat aralığı artık geçen senelere göre daha yüksek.Yamaha Mt 07 fiyat politikası ile de çoğu kişinin göz bebeği.
Geçen sene çoğu akülü bisilet ufak scooter olmak üzere 180,000 adet motorsiklet satılmıştı.Bu sene nasıl olacak göreceğiz.
Keşke genel olarak sektörde bir teşvik oluşsa.Ancak bu markalar bazında mümkün değil.Daha önce yapılan vergi teşviği bu sefer büyük cc leri de kapsasa hem biz kullanıcılar iyi motorlara uygun fiyat ile sahip oluruz.Hem de motor ve yan sektörleri büyüyücek.Daha çok satın alabileceğimiz çeşit hem de fiyat uygunluğu olacak.Trafiğe daha çok motor çıkacak,diğer sürücüler daha fazla farkında olacak.
Beğenen alsın bu fiyata söylenecek başka söz yok.
Kırmızısı cok iyi.
Bana Cbr 125 i hatırlattı.
İlk kasa çıktıktan sonra sanırım 2010 da makyajlanmış, 1000rr gibi çift far eklenmişti. Bir yıl sonra da yeni kasası çıkmıştı.
Seneye 250r'ın yeni kasası geliyor olmasın?
13.5-14 olursa Ninja 300 e kayar millet
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)