Merhaba arkadaslar. Bi arkadas baslik acmis 17 mayis rhliyet sinavi diye ama bildigim kadariyla 17'sinde sinav yok sinav 14 haziran kurs da bi problem mi var yoksa baska bi durum mu anlamadim.
Merhaba arkadaslar. Bi arkadas baslik acmis 17 mayis rhliyet sinavi diye ama bildigim kadariyla 17'sinde sinav yok sinav 14 haziran kurs da bi problem mi var yoksa baska bi durum mu anlamadim.
Hangisi hafta sonuna denk geliyosa o zaman vardır. Hafta içi sınav olmaz
Haziran basinda ve mayis sonuna dogru var.
Dostum 14 mayıstaki sınav B ehliyeti olupta sadece direksıyona girecekler veya bi önceki sınavdan kalanlar için. Hiç ehliyetiniz olmadan yazıldıysanız en yakın 14 haziranda girebilirsiniz sınava.
14 hazirandaki sınav test sınavıdır. hiç ehliyeti olmayanlar veya henüz test sınavını geçemeyenler bu sınava girerler. daha önce test sınavını geçip direksiyondan başarısız olanlar veya daha önceden herhangi bir ehliyeti olanlar da mayısın herhangi bi haftasonunda yapılacak olan direksiyon sınavına girebilirler.
ben 14 mayıs 17 mayıs olarak okudum pardon. 17 mayıstaki sınav yazılı sınava girmiycek adaylar için. b,d,e ehliyeti olupta a2 alıcaklar veya a2 si olup b alıcaklar ve direksiyon sınavına girmiş ama kalmış adaylar tekrar girebilir. 14 hazirandaki sınav yazılı sınav. ilk defa ehliyet alıcaklar giricek bu sınava.
2M is my life
Music & Motorcycle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)