Beklenen karşılaşma Yuki Spitzer vs Honda CBR250 :)
Reklamlar
-
Yuki ne bee. Hocam bu yuki ne yakii bunu mordial cvgyxxx250 ile karşılaştırmak doğru olur
Reklamlar
-
Hani pazarda çakma nike falan satarlarya, aynı öyle bi motor
-
Yuki ne Allahini seversen.. Biri Mercedes digeri Serce...
-
Honda kalitesi tartışılamaz fakat bence splitzer güzel makine gibi duruyor.Yakında tvs yi satıp 2.el bundan düşünebilirim.Tipi bence mükemmel.Sadece şehir içi dolaşmak ve dikkat çekmek için bence on numara makine.Wolfu uzun yollar için kullandığım için şehir içinde harap etmek istemiyorum.
-
cbr250r kullanıyorum senelik 30 000 km lere yakın kullanımım var, honda hayat ondadan ziyade piyasada 50 000 km üzerinde honda cbr250r gören varmı blimiyorum, foruma da yazdım cvp gelmedi, kaç gündür araştırıyorum sadece yurt dışında 250r' ın kendi forumunda 48000 küsürde motor yenileyen birini buldum, eğer honda hayat onda ise hikaye.
-
yuki vs honda. yillardir bekledigim karsilastirma olmus tesekkurler...
agrasiwe adlı üyeden alıntı
cbr250r kullanıyorum senelik 30 000 km lere yakın kullanımım var, honda hayat ondadan ziyade piyasada 50 000 km üzerinde honda cbr250r gören varmı blimiyorum, foruma da yazdım cvp gelmedi, kaç gündür araştırıyorum sadece yurt dışında 250r' ın kendi forumunda 48000 küsürde motor yenileyen birini buldum, eğer honda hayat onda ise hikaye.
36000de sorunsuz sattim.
-
dhn adlı üyeden alıntı
kırmızının şekil 10 numero. yukiyle alakalı birkaç sorum var. hazır yakalamışken cevaplarsan sevinirim.
1-depo plastik mi?
2-100km.de ne yakar?
3-boy kaç sizin?
4-şase demirdir herhal?
-
aytacaksel adlı üyeden alıntı
yuki vs honda. yillardir bekledigim karsilastirma olmus tesekkurler...
36000de sorunsuz sattim.
hayırlı olsunda, hala göremedim 50.000 km üzerinde 36000 46000 56000 mondiallerde gidiyor hocam.
-
yakın zamanlarda cbr250 nin motor ömrüde kendini belli eder sanırım, eğer sizin dediğiniz gibi 50 60 bin km ise 13 bin tl'ye yazık ya hu
-
gidisi karsilastiralim birde
-
aytacaksel adlı üyeden alıntı
Honda nın kamerası bile daha güzel çekio
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
-
h2rx adlı üyeden alıntı
kırmızının şekil 10 numero. yukiyle alakalı birkaç sorum var. hazır yakalamışken cevaplarsan sevinirim.
1-depo plastik mi?
2-100km.de ne yakar?
3-boy kaç sizin?
4-şase demirdir herhal?
Plastik
3-4 litre arası kullanima göre
1.82
Demir
-
kadırga var birde aynısı hangisi daha ucuz verirse ona bakılır...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kadirga-henuz-1-aylik-temiz-kdr-250-motorsiklet-araba-ile-takas-olur-159100658/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yuki-temiz-2013-yk-250-spitzer-163395190/detay
gibi.
-
Volftan memnun musun arkadaşım.fizymi satıcam değiştirecem de?
-
dhn adlı üyeden alıntı
Plastik
3-4 litre arası kullanima göre
1.82
Demir
cevaplar için çok teşekürler. radarıma aldım yukiyi.
-
Kurt seyit ve yuki
-
nostalji41 adlı üyeden alıntı
Volftan memnun musun arkadaşım.fizymi satıcam değiştirecem de?
Bana soruyorsan ben memnunum.Şuana kadar başıma bi dert açmadı.Ama ben sadece uzun yollar için kullanıyorum artçısız o yüzden uzuyo motor yani Amma velakin pek dikkat çekemiyorsun,bende biraz önem verdiğim için ss alıcam şehir içi için tvs yerine.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)