Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Acil yardım arkadaşlar muayene ilgili problem

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA 150 CBF
    ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM,GELELİM KONUMUZU BENİM ŞİMDİ 150CBF MOTORUM VAR AMA MUAYENE KAGIDI VE RUHSATA MI İŞLİ OLUCAKMIŞ EK Bİ KAGIT OLMASI GEREKİYORMUŞ BENDE ONLARIN HİÇ BİRİ YOK MOTORUMUN MUAYENE GEÇELİ ÇOK UZUN BİR SÜRE OLDU MUAYENE RANDEVU ALICAM AMA SON MUAYENE TARİHİNİ BİLMEDİĞİM İÇİN ALAMIYORUM İKİNCİSİ BU EVRAKLAR YOK ACABA SIKINTI OLURMU BENİM ALDIGIM ŞAHIS MOTORUN MUAYENE OLMADIGINI SÖYLEMİŞTİ AMA BEN PEK FAZLA UMURSAMADIM ŞİMDİ MUAYENE YAPTIRCAM AMA EN SON NE ZAMAN MUAYENE OLDU ONUN TARİHİNİ NASIL ÖGRENEBİLİRİM
    MUAYENEDE NELER İSTİYORLAR NELERE DİKKAT EDİYORLAR???? YARDIMMM....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    randevu alırken son muaytene tarıhını kafadan at ıstasyona gıdınce onlar ne zaman bıttıgını gorur ve cezasını yatırırsın. muayeneden geccdıkden sonrada 82tl karsılıgında muayene yapragını temın edebılırsın.

Motosikleti
    HONDA 150 CBF
    peki motorun muayenesi hiç varmı yokmu onu bilmiyorum eger yoksa sıkıntı olurmu???

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------

muayene öncesi ne işlemler gerekiyor 2.si egsoz emisyonu falan muhabetini anlamadım??

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)