onu bunu bilmem cbr250 nin fiyatı 20000 tl olsun bizim insanımız alırmı? bence alır böyle devam arkadaşlar. bizim insanımıza müstahak.
onu bunu bilmem cbr250 nin fiyatı 20000 tl olsun bizim insanımız alırmı? bence alır böyle devam arkadaşlar. bizim insanımıza müstahak.
bu devirde ticaret yapmak istiyorsan ya honda cbr 125 yada cbr 250r alcaksın ( buyuk motorlar yas buyudukce deger kaybedıyorlar ve bakımları pahalı oluyor. arabadada 98 - 2006 passat alacaksın. bune abı ıkısınınde degerı hıcmı dusmez ? ıkısıde gun gecdıkce bır oncekı seneye gore daha pahalı hale gelıyor cok sacma. cbr 250r dusunenler varsa sıfıra o kadar vermelerıne gerek yok buyrun http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3401002/detay/
MondiAl, kaliteyi ucuza Al, marka reklamına para ödeme...
Arkadaşlar Anlamadığım şu,Honda ile ne alakası var ?
Euro Uçmuş gitmiş , Devlet gümrükten motor geçerken Verginin vergisini alıyor Doğal Olarak fiyatlar bu oluyor Bence Hondaya değil devlete tepki göstermek lazım.Kimse Benzinden Bahsetmiyor Hadi ittire kaktıra motoru aldın vergiyede ok dedin Aldın Benzinin Litresi olmuş 5,07 Dünyanın en pahalı akaryakıtı türkiyede.Honda ile ne alakası var çözemedim.Yurt dışı fiyatları gayet uygun bence.Bize pahalı geliyor
nasıl yani...gümrükten geçiş yapılırkenmi vergi alınmayacak motorlarda...
bırak ya her yıl hondanin yaptığı politika bu sezon acilirken ne kadar gecirsek kâr diyorlar ne hikmetse kışa doğru 200-300 lira fiyat iniyor yaza doğru tekrar 800 lira artıyor
Mayıs zammı geliyor Honda'ya. Almayı düşünen varsa acele etsin
Geçtiğimiz senelerde Honda ucuza satıyordu, şimdi diğer markaların fiyatlarına yaklaştı. Bilhassa büyük hacimli motorlarda. Honda geçirmece yapıyor oldu. Halbuki fiyatı normale geldi. Biraz daha insaflı olalım. Hemen MT07 örneği vermeyin. İstisnalar kaideyi bozmaz
iste bu ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
yok 2.elde alma birak ya onlarda yukseltmis piyasayi git bak sahibindene adamlar neler yazmislar diyor 0 alirsan plake degil 9 bini buluyor ben satiyorum 8600 diyor adam 400 lira cebine kalsin diyor 2013 model motor 5,000 de
Honda bu fiyat politikasını sürdürürse 2008'de 4,140TL'ye aldığım CBF150'mi 2016'da 70 bin km'ye geldiğinde 6,500'e satabilirim
O zaman CBR125 5.750 mi neydi, keşke onu alsaymışım, şimdi 7.500'e satardım :D Faize yatıran senede %5 kazanıyor, Honda'ya yatıran %20 Yakında yurt dışından yatırımcılar Honda'alrı alıp stoklayacaklar, fiyat artınca satacaklar gibi geliyor
söyle euro eskisi gibi 2 liraya dusse varya offf kawasaki ninja 300 düser 12 bin liraya :=9
bence bu artışın dolarla euroyla alakası yok. sezonda ne tutarsa stratejisi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)