Babamın göz yaşartan jesti :)
Reklamlar
-
malum üniversite okuyoruz depoyu dolduramıyorum son zamanlarda iyice para azaldı burs bitti depo tam takır babamlar ziyaretime geldiler
laf arasında benzin yok falan muhabbeti geçti gittik benzinliğe sağolsun gırtlağa kadar silme doldurttum gözlerim yaşardı motor şaşırdı
Reklamlar
-
motoru alalı 2 ay olmuştur daha depoyu fulleyemedik daha benzinciye fulle abi diyemedim ona yanarım
-
full mü oda ne :D :D yedek neyine yetmiyor alışıverir sonra diye şımartmıyorum :D
-
enesbingl adlı üyeden alıntı
motoru alalı 2 ay olmuştur daha depoyu fulleyemedik
daha benzinciye fulle abi diyemedim ona yanarım
bende ilk kez fulledim babam olmasa oda olmazdı :D gösterge bile şaşırdı
-
Sosyete59 adlı üyeden alıntı
bende ilk kez fulledim babam olmasa oda olmazdı :D gösterge bile şaşırdı
o zaman motosıkletın arkasına bı kamyoncu yazısı ekle babam sağolsun dıye
-
İşte fırsat ayağına gelmiş. Yine her zamanki şekilde benzin almaya devam et azar azar.
Benzinciye gidince FULLE abi de. Tabi 10-20 liralık falan benzin alır.
Yani hep ışık yanık gezmektense, fullenmiş depo üzerine gezdiğin kadar benzin at.
-
Hocam benim depodan günde en az 3 litre artıyor şirket sağolsun
-
benim depomda hep full arkadaş
benzin zamları beni etkilemiyor hep 50 liralık alıyorum
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Bende hep fulleyip bitene kadar geziyorum , tekrar fulle usta diyorum benzinciye
-
Ne kadarlık olsun abi diye soruyor pompacı . Ne ne kadar Kökle depoyu diyorum :D
-
benim depoda hep full enxdesign'in dediğini uyguluyorum bende 25-50 lira arası benzin alıyorum hep. ama ay sonları biraz sıkıntı oluyor
-
ben 7 aydır fulleyemedım laaa :D
-
yılda bir kere fulleye bildim :(
-
Küçük cc faydaları...
6 Litre depo
-
Benim benzin doldurtacak bir depom bile yok
-
Bu zamana kadar 15 tl, 20 tl ve tekrar 15 tl aldım gez gez bitmiyor. Daha bende fulle diyemedim açıkcası diyesimde yok cepteki bozuklarla bir de kağıt para 10-20 btl yeterde artar bile.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)