Castroll power 1t yağı uygun mu
Reklamlar
-
Arkadaşlar 150 cc vitesli bir motor için castroll power 1 4t 10w 40 scooter yağı kullanılabilir mi?
Reklamlar
-
scooter 4 zamanlıysssa olur :D
-
vitesli motora scooter yağı kullanılmaz, çünkü içinde vites dişli kutusunu koruyacak katkılar yoktur. Uzun vadede sıkıntı çıkarır. Aman haa..
-
bi dk bnmi yanlış anladım sizde scooter mi var 10/40 ı onaa koymakmı istiyorsunuz yoksa vitesli motora scooter yağımı demek istediniz
-
castrol power 1 10w40 commuter diye bir şey olmadığı için castrol power 1 10w40 racing kullanacaksın
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
castrol power 1 10w40 commuter diye bir şey olmadığı için castrol power 1 10w40 racing kullanacaksın
Castrol Racing 10W-50'dir,10w-40 scooter ve 10w-40(normal var)...
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
scooter 4 zamanlıysssa olur :D
alial adlı üyeden alıntı
vitesli motora scooter yağı kullanılmaz, çünkü içinde vites dişli kutusunu koruyacak katkılar yoktur. Uzun vadede sıkıntı çıkarır. Aman haa..
Bu forumda tvs apacheye koyan arkadaşlar gördüm
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
bi dk bnmi yanlış anladım sizde scooter mi var 10/40 ı onaa koymakmı istiyorsunuz yoksa vitesli motora scooter yağımı demek istediniz
Vitesli motosiklete scooter yağı koymak istiyordum
Peki bu vitesli motora castrollun hangi yağını koymak gerekir
shooter1 adlı üyeden alıntı
10w 40 yağın racing, scooter gibi belirlenmesindeki özellik ney acaba
-
150 cc lik vitesli motosiklet için kullanman gereken castrol yağ yarı sentetik
http://www.castrolmoto.com/tr/products/power1_1.php
CASTROL POWER 1 4T 10W-40 dır
-
kukuleta adlı üyeden alıntı
150 cc lik vitesli motosiklet için kullanman gereken castrol yağ yarı sentetik
http://www.castrolmoto.com/tr/products/power1_1.php
CASTROL POWER 1 4T 10W-40 dır
Bu yağların ikiside aynımıdır birinin kapağı kırmızı diğerinin altın rengi
-
bursagsli adlı üyeden alıntı
içeriklerinin aynı olduğu düşünüyorum eski ambalaj yada farklı bir ülkedeki satış şekli olabilir. (sadece tahminde bulundum)
-
birinde racing ötekinde enduro resmi var, arastırdım ama bulamadım farkı nedir bilmiyorum
-
cenkito adlı üyeden alıntı
birinde racing ötekinde enduro resmi var, arastırdım ama bulamadım farkı nedir bilmiyorum
centiko şimdi oldumu her şeyi biliyonda bunu neden bilmiyon
racing performans tam sentetik yağ...enduro resmi olan yarı sentetik...enduro resmi olan senin işini görür....
-
canerol adlı üyeden alıntı
racing performans tam sentetik yağ...enduro resmi olan yarı sentetik...enduro resmi olan senin işini görür....
Centiko değil Cenkito olacaktı; bu sefer sınıfta kaldı...
-
Google'a sormadan, bildiğim kadarını yazıyorum:
1-) Racing motor logolu 10w-50. Tam sentetik. Commuter'a da koyulur.
2-) Enduro motor logolu 10w-40. Yarı sentetik. Commuter'a da koyulur.
3-) Scooter yağı 10w-40. Yarı sentetik. Islak şanzıman var, commuter'a konulmaz.
Farklı ülkelerde farklı Castrol yağlar olabilir.
-
Racing resimli olan yani kırmızı kapaklı yağ yarı sentetik yağmış diğer yağ eski bir yağ galiba onun hakkında hiçbir bilgi göremedim
-
ben enduro olanını kullanıyorum 3.500 km oldu daha viteslerde sertleşme falan yok. yaza girmeden değiştiricen yine aynısını koyucam. sanırım enduro olan daha düşük devirlerde çalışan motorlar için.
bu arada neden scooter yağı koymaya çalışıyosun dostum sen vitesli motora git bir tane bp istasyonuna orda vardır
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
ben enduro olanını kullanıyorum 3.500 km oldu daha viteslerde sertleşme falan yok. yaza girmeden değiştiricen yine aynısını koyucam. sanırım enduro olan daha düşük devirlerde çalışan motorlar için.
bu arada neden scooter yağı koymaya çalışıyosun dostum sen vitesli motora git bir tane bp istasyonuna orda vardır
Epey araştırdım bu konuyu scooter yağı iyi olduğu için tvs apachede kullanılmış tabi ne kadar doğruysa Allah tan scooter yağı alıp motora koymamışım
Yağ konusunu açmam iyi oldu enduro resimli olan yağı almaya karar verdim o yoksa racingli olan yağı alacam herkese yardımları ve ilgileri için teşekkür ederim
-
500kmdir mobil yarı sentetik araba yağı kullanıyorum. şimdilik bi problem yok.
-
bilmemek ayıp değil ögrenmemek ayıp .
bunu da senden ögrendim.
asıl ayıp olan bence bilmeden bilmişlik taslamak, yorum yapmak. sence de öyle değil mi ?
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
bilmemek ayıp değil ögrenmemek ayıp .
bunu da senden ögrendim.
asıl ayıp olan bence bilmeden bilmişlik taslamak, yorum yapmak. sence de öyle değil mi ?
aynen dediğin gibi...fakat burda bana lafmı çaktın orasını anlayamadım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)