Sıfır ve ikinci el arasında ki kararsızlık
Reklamlar
-
Arkadaşlar yaşım 16. Seneye ehliyet alacağım, gis akademiye eğitime gideceğim ve sonrasında da ilk motor olarak Honda Cbr 125r düşünüyorum. Fakat konu şu ki sıfır mı alsam ikinci el mi kararsızım bunun nedeni de şu; ilk motorum olacağı için tecrübem yok temiz bir ikinci el bulabilir miyim bilmiyorum. gidip de kötü bir motosiklet de almak istemiyorum. onun için sıfır düşüncem var ama ne düşünürsünüz sizinde yorumunuzu almak istedim. Bu arada lütfen daha 1 sene var şimdiden niye soruyorsun gibi yorumlar yapmayın...
Reklamlar
-
kardesım sımdı gencsın heycanlısın heveslısın. bence sıfırmı ıkıncı elmı dusunmek yerıne okuluna odaklan sonra yasın doluncada ehlıyetını al. belkı ehlıyetı aldıgın zaman farklı bır model kafanda canlandırıp cbr 125 ı bıle unutacak olabılırsın. o acıdan sımdılık bence bunlarla kafanı yorma.
-
2. el ucuz bir şeyler al bence. Düşüp kalkarsın falan.
-
yerinde olsam 2. el alirdim
-
ben bile 3 ayda ne fikirler değiştirdim seninkide değişecek. Ama eğitim aldıktan sonra yeterince bilinçli isen ve para sıkıntın yoksa tabiki 0 al.
-
Eğitim aldıktan sonra 0,2.el farketmez,öyle mutlaka düşürürsün kaldırırsın diyenlerede bakmamak lazım
-
her egitim alan usta motosiklet sürücüsü oluyor heralde kardesim. bunu kast edenlere hic aldirmamak lazım.
-
Eğitim alan neyi nerde yapıcagını bilinçli bir şekilde öğrenir kendini dener öyle kullanır. Ufak teknik ve taktikleri öğrenir. Usta olmaz cbr 125 r minimum zarar verir ama. Eğitim almadanda usta olunmaz bu arada.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)