Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet düşmanlığını yenmek için neler yapabiliriz?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Rks/Titanic200
    Bugün youtube'dan bir video izlerken ki izlemek isteyenler için http://www.youtube.com/watch?v=nV7z2fYu8Z4 altına yazılan yorumlara baktım ve motosikletlileri öldürmeye varıncaya kadar düşman olan tipler gördüm, nedir bu çekememezlik bu aşırı kin ben anlamıyorum.Trafikte giderken azcık dokunulsa dengesini kaybedecek olan bu aletten bunu kullanan insandan ne istiyolar anlamıyorum.

1 senedir motosiklet kullanıyorum ve daha çok tecrübesizim, daha bir hafta önce trafikte feci şekilde sağımdan gelen araç tarafından sıkıştırıldım ve ani bi refleksle aynama bakmadan sola geçmeye çalıştım arkamdan gelen araç resmen sıyırttı geçti ve ben korkudan çığlık çığlığa kaldım.Ve bir haftadır korkumdan motosiklete binemiyorum, sürekli sıkıştırılmaktan ve yayaların bile umursamayıp önüme atlamasından fenalık geldi.

Kendimce aklıma bişey geldi, burda fikir birliği yaparak motosikletlilere dikkat çekmeyi hedefleyen ve bazı önemli noktaları vurgulayarak bi yazı hazırlayalım kısa ve öz ve onu afiş haline getirerek birçok yere dağıtalım.Başta otobüs, dolmuş , taksi duraklarındaki şoförler olmak üzere birçok yerde sesimizi duyuralım elimizden geldiğince.Hatta bu dağıtma işinde bayan arkadaşlarımızdan yardım bile alabiliriz,daha etkili olacağı görüşündeyim. Varsa başka önerileriniz lütfen söyleyin, bu yola başkoymaya karar verdim birlik olursak daha güzel olur.
    OokareenoO bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Süper fikir ama bütçe lazım, gönüllü eleman lazım, işi organize edecek biri lazım vs vs... Liste uzar gider. Ben Gaziantep'te üstüme düşeni yapmaya hazırım. Kordinatör sen olacaksan işe sponsor bularak başla bence. Zaten gerisi kolay.
    Motorcu Abi bunu beğendi.
    LİVE TO RİDE, RİDE TO LİVE!

fastturkish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Belki sadece motorları yok diye kıl oluyolardır. Motora düşman olan herkesi bi tur bindirip gönüllerini alabiliriz

Türkiyede durum bu vaziyette malesef.Motorun üzerine sürüp sıkıştıran adama afişte versen,bağırıp çağırsanda değişen birşey olmaz.Motora çarpan araçların cezası 3-4 kat arttırılması lazımki ozaman dikkatli kullansınlar.

Motosikleti
    Rks/Titanic200
    Alıntı fastturkish adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belki sadece motorları yok diye kıl oluyolardır. Motora düşman olan herkesi bi tur bindirip gönüllerini alabiliriz
    bu fikri beğendim aslında keşke birisi üzerime sürse inip kavga etsek, direk gel bin şunun üstüne dicem sadece durduğu yerde dengede durabilcek mi bakalım. Çocukluktan yetiştirmek lazım insanları, bazen motorumu merakedip gelen çocuklara kornaya falan bastırtıyorum öğretmeye çalışıyorum güzel bişey olduğunu anlamaları için, ciddi şekilde kafama koydum gördüğüm her insana bişeyler anlatmaya kararlıyım, başka yolu yok bu işin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:51 ----------

Alıntı sefasahin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiyede durum bu vaziyette malesef.Motorun üzerine sürüp sıkıştıran adama afişte versen,bağırıp çağırsanda değişen birşey olmaz.Motora çarpan araçların cezası 3-4 kat arttırılması lazımki ozaman dikkatli kullansınlar.
    Doğru ama ben biraz da bu konuda duygu sömürüsü yapmak istiyorum işin açığı vicdanlarına hitap etmek istiyorum, tabiki caniler anlamıcaktır, hazırlamak istediğim afişte de kurallardan çok hataların acı sonuçlar doğurabileceğine değinmek istiyorum, aklımda bişeyler var umarım yapabilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:54 ----------

Alıntı esc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Süper fikir ama bütçe lazım, gönüllü eleman lazım, işi organize edecek biri lazım vs vs... Liste uzar gider. Ben Gaziantep'te üstüme düşeni yapmaya hazırım. Kordinatör sen olacaksan işe sponsor bularak başla bence. Zaten gerisi kolay.
    Büyük işler büyük organizasyonlar yapmayı hayal edip, sonra yapamıcağımızı anladığımızda vazgeçmektense, elimizden gelen ufak çabaları biriktirsek de olur bence.Ne biliyim, ben işimden dolayı birçok insanla muhatap olmak durumundayım günboyu, sadece onlara bile bişeyler anlatsam günlük bi 50 kişiyle irtibata geçmiş olurum. Ekstradan da bu afiş olayına girmek istiyorum.
    esc bunu beğendi.

cece89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 390
    sadece istanbulda araba kullanan kişilerin %15i motosiklet kullansa trafik olmaz

Teyzemin bıyığı olsa amcam hesabı.. neyse
    esc bunu beğendi.
    https://www.facebook.com/cenk.toker.3
    Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)