Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Güvenli sürüş eğitimi

REKLAM ALANI

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım Bir heves motorsiklet kullanmayı öğrenmek istiyorum yaş 32 bisiklet dışında hiç motor kullanmadım motokurye arkadaşımla konuştuğumdasürücü kurslarında yüzeysel ders verildigini ehliyet almadan kullanmayı ögrenmem gerektigini belirtti yamaha ve honda merkezleri bana biraz uzak gaziosmanpaşadayım Güvenli sürüş egitimi alabilecegim yakın semtlerde ve mümkünse ucuz kurslar varmıdır şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Espaniole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Biraz uzak dediğinize göre istanbuldasınız.

Bildiğim kadarıyla eğitimler 1 gün sürüyor. Hadi 2 olsun. Yine de gitmeye değer. İstanbul dışında olan arkadaşları düşünün birde?

Belki size daha yakın bir yer vardır ama Yamaha, Honda ve Gis akademi'nin kapılarını arşınlayın derim.

mystic80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Sportster 883 2004
    İyi günler. Uzak olsa bile hondayı bence bir kere daha düşünün. Geçen ay gittim bende Bahçelievler'de oturuyorum size kıyasla biraz daha uzak ancak gerçekten çok kaliteli bir eğitim vardı. Özellikle yeni başladığımız için kuruşu kuruşuna hak edecek o kurs. Tabi kendinize güveniniz varsa daha iyi çünkü bazı arkadaşlar kendilerine güvenemediği için tam verim alamıyolardı gözlemlerime göre.

hondaya para kazandırmanın bi alemi yok bence. Dostum kemer de olması lazım gis akademi var ona bi bakmanı öneririm.

mystic80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Sportster 883 2004
    Honda belki pahalı ancak piyasada ki rakiplerine göre pahalı değil yani piyasayla aynı eşitlikte gidiyo bence boş yere kötülemenin anlamı yok? Bu şekilde direk kötülediğinize göre tahminimce hondanın eğitimine de gitmediniz? Orada en başta muhteşem yolu ve tekerlekleri ile yeni başlayan insanlara çok iyi güven sağlıyor. Motordan düşmeyeceğinizi size çok rahat hissettiriyor. Direk kötüleyip hondaya para kazandırmayın demek yerine bir gidip görmelisiniz bence.

Baraza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Honda eğitimi kesinlikle önerilir,ki ta samsundan kalkıp gelmiştim gs 1 e,çok faydalı çoookk ..

hocam gis demişsiniz ancak 5 saatlik eğitim için 350 tl istiyorlar yani bir haftalık eğitimle orta halli motor alınır yada crypton tarzı bir motor alıp düşe kalka öğreneceğim eğitim sonrası motorda bana kalır

Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Ben motosiklet kullanmayı kendince bilmemek rağmen geçen hafta oğlumla beraber Bursadan Honda gs 1 eğitimine katıldım.Bazı oğretilenler bana basit gelse bile,kendi motorumu ilk kullandığımda eğitimin bana ben farkında olmadan çok şeyler kazandırdığını gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim.Hayatta hiçbirşey kendi hayatımızdan daha değerli değil. Ayrıca sitesinden bakarsan İstanbul da iki yerden servisi kalkıyor.
    Bu arada yaşımın 45 olduğunu da belirtelim
    Öğrenmenin yaşı yok.İlk fırsatını bulduğunda gs2 eğitimine de gitmeyi istiyorum.
    fumaser bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)