Bir sonraki motosikletiniz ? Resmine gunde 5 kereden fazla baktiginiz hayaliniz...
Reklamlar
-
Evet baslikta soyledigim gibi bir sonraki motosikletiniz ne olacak? Gercekci olmak kaydiyla. Bu su demek bos hayal degil gercekten 1-2 sene icinde almaya durumunuz olan motorsikletin resmini burda bizlerde paylasin. Birden fazla tercihi olanlar onlarida ekleyebilir.
Reklamlar
-
Gönül cbr 250 ister ama bütçe el vermediğinden 150 mr olucak galiba.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Seneye honda cbr 250 alacaktım ama bugün gelen zamlardan sonra hondaya tepki olarak almayacam . Kısmet olursa inazuma düşünüyorum
-
Haziran'a sıpariş verdim, bir terslik çıkmaz ise Triumph Bonneville T100 Black Edition alacağım, anlaştık ve beklemedeyim. Link vereyim,
Şöyle birşey;
http://www.triumphmotorcycles.co.uk/motorcycles/bonneville/2014/bonneville-t100-black
-
150 mr den 250mr destroya geçmek istiyorum
-
glock adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun müthiş bir motosiklet.İnş bir gün bende sahip olucam.
Şimdilik favorim bu;
-
İnşallah yazın
-
-
[QUOTE=kurufasulye;3337568]Hayırlı olsun müthiş bir motosiklet.İnş bir gün bende sahip olucam.
Teşekkür ederim, sizin içinde hayırlı olsun.
Fiyat konusunda biraz daha uygun olarak Kawasaki W800 modeli var, çok benziyor.
-
Suzuki Dl 650 V-strom.
Bu sene içinde kutlamalar kısmına konu açma ihtimalim yüksek
-
Şu an cbr 250 kullanıyorum önümüzdeki sene almayı planladığım pc de duvar kağıdım hayalimdeki makina REPSOL 60RR
-
SR400 Guzel
kurufasulye adlı üyeden alıntı
-
Kısmetse temmuz ayı içerisinde suzuki inazuma
-
cbr 250 13 bin artık sadece bakarız
-
kavasaki vn 800 classic düşünüyorum bundan sonrada alırsam harley roadking alırım
-
glock adlı üyeden alıntı
Haziran'a sıpariş verdim, bir terslik çıkmaz ise Triumph Bonneville T100 Black Edition alacağım, anlaştık ve beklemedeyim. Link vereyim,
Şöyle birşey;
http://www.triumphmotorcycles.co.uk/motorcycles/bonneville/2014/bonneville-t100-black
Şimdiden tebrik ederim klas ve klasik bir alet, kim nederse desin triumph (yani sessiz ama, ıslıklı sesi) sesi için dahi alınası alettir klastır candır.
İmkan doğduğunda gözümü kırpmadan 800xc sıfır olarak almak isterim.
-
1-2 sezon sonra mt-07 alacağım ama yeterince canlısınada fotosunada baktım daha bakmıyorum
-
Evet baktikca zaman gecmiyor gibi geliyor adama.
OFG adlı üyeden alıntı
1-2 sezon sonra mt-07 alacağım ama yeterince canlısınada fotosunada baktım daha bakmıyorum
-
Bir sonraki hedefim bu:
(rengi de aynen bu, veya bi ihtimal siyah) seneye inşallah...
-
bende kle650 versys ama öyle çok kafama takmıyorum.çünkü motorumu yeni aldım daha 2 3 sene daha binerim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler