Fatura ile Plakasız motora 1 ay binmek caiz mi ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bildiğim kadarıyla 2 ay kadar süresi war..
-
kesinlikle binilmez.araçlara geçici plaka verilir.bayiden evin önüne gelene kadar 48 saatliğine verilir(öyle hatırlıyorum)eğer başka bir şehirden aldıysan(bayii ile ikamet adresi farklı şehirlerdeyse) bu süre bir haftaya kadar uzatılıyor.fazlası kesinlikle yasak.nereden mi biliyorum...2004 yılında sıfır transporter minibus almıştım.geçici plaka ile 3. gün kaza yaptım.Hata karşıda olmasına rağmen aracı bağladılar.neymiş 48 saati geçmişmiş.(geçici plakanın geçerlilik süresi)
motosikletlerde bildiğim kadarıyla geçici plaka uygulaması yok.(nakil kolaylığından dolayı)bu da her halde plakasız trafiğe çıkılamayacağı anlamına geliyor.hem düşün!allah korusun kaza yaptın trafikte kayıtlı böyle bir taşıt gözükmüyor.polis tutanağa plakayı nasıl işleyecek.
-
PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
bildiğim kadarıyla 2 ay kadar süresi war..
2 ay süre faturayı aldıktan sonra plakayı çıkartma süresi. trafiğe çıkamaz plakasız araç. motoru alırsın garajda filan durur 2 sonra çıkart plakayı ama plakasız yakalanmayı istemez kimse dimi
90 ytl plaka çıkartmak. motor almışın 2 ay beklemeyin bence
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
valla aslındaçıkamaz ama ben tam 10 ay plakasız-faturasız ve de ehliyetsiz binmiştim ilk zamanlarımda
-
-
vlad1462 adlı üyeden alıntı
Ne güzelde söylemiş padişahım. Yalaka sadrazam olmıyam ama aynen dediği doğrudur.
-
walla bendede ne plaka ne ehliyet var ama biniyorum işte!!!
-
biz sirkeciden motoru almaya gittik yamaha ybr 125 saat 17:00 civarıydı motorun parasını verdik faturamızı aldık muameleci şu an kapalıdır motoru yarın gelip alın dediler saat 16:00 gibi. Benim de o akşam motorla işim vardı motoru o gün istedim ne yaptım ne ettiysem vermedi motoru 1 günlügüne bile olsa plakasız motosiklete binemezsiniz
-
serref adlı üyeden alıntı
walla bendede ne plaka ne ehliyet var ama biniyorum işte!!!
bende motor yok ama biniyorum
-
binmesine binersinde sonrası Allah kerim
[I][B]kafaya koydum alacam motosikleti[QUOTE][/QUOTE][/B][/I]
-
Bende A2 ehliyet var , motor yok !
-
motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
bende motor yok ama biniyorum
hehe (minimum karakter sayısı)
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
kardesım herseyını tam yapacaksın. her seyı gectımde rezil olması war onun içüüün motora bınmeden hemen hallediviricen. halledi hallledi vericeen..
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
-
plakasız,ehliyetsiz hatta kasksız binin de, bir motor parası kadar ceza yiyin de aklınız başıınıza gelsin,(allah göstermesin kaza yaptığınızda kask yoksa başınız kaporta yerine geçecek benden söylemesi)
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
valla ben hala plakasız ve ehliyetsiz kullanıyorum.
ama sadece iş ve ev arasında kullanıyorum. fazla kullanamıyorum. bu akşam gelirken trafik polis ile kırmızı ışıkta yanyana durdum (ödüm koptu) ama hiç bişi demediler 2 kırmızı daha beraberdik
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Plakasız asla binilmez şayet yakalanırsanız motor tutuklanır..Plakayı çıkartmadan alamazsınız..HA kesilecek ceza makbuzunuda unutmayın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler