Yok artık cbr250 gene zamlanmış 13000:s
Reklamlar
-
Reklamlar
-
santo78 adlı üyeden alıntı
Adam modlamıştır nereden biliyorsun baksana aynalarını bile değiştirmiş NİNJA yı test yapan stock haliyle deneyen siteler 189 Km olarak onaylamış.
-
-
Normalde 140 top speedi olan motoru modlamislar diyosun simdi 180 gidiyor. Ne guzel mod mus o be. Madem oluyo o zaman millet keriz valla niye aliyorlarki ninja falan al ikinci el 125 lik bir CBR bas modu sonra Ninja gibi gitsin 180.
Test sitelerinin cogu tanittigi motorsiklet firmasindan para aliyor. Sen gozunle gorursen 189 yapan bitane o zaman inan. Youtube falan bos yaa arkadasin olacak takican goproyu yaninda top speed yapacak yada kendin takacan kamerayi gosterecen.
Hayallerini yikiyorum ama gercekten o motor dedigin hizlari yapamaz. Al gorursun.
ErknOzyurt adlı üyeden alıntı
Adam modlamıştır nereden biliyorsun baksana aynalarını bile değiştirmiş
NİNJA yı test yapan stock haliyle deneyen siteler 189 Km olarak onaylamış.
-
santo78 adlı üyeden alıntı
Normalde 140 top speedi olan motoru modlamislar diyosun simdi 180 gidiyor. Ne guzel mod mus o be. Madem oluyo o zaman millet keriz valla niye aliyorlarki ninja falan al ikinci el 125 lik bir CBR bas modu sonra Ninja gibi gitsin 180.
Test sitelerinin cogu tanittigi motorsiklet firmasindan para aliyor. Sen gozunle gorursen 189 yapan bitane o zaman inan. Youtube falan bos yaa arkadasin olacak takican goproyu yaninda top speed yapacak yada kendin takacan kamerayi gosterecen.
Hayallerini yikiyorum ama gercekten o motor dedigin hizlari yapamaz. Al gorursun.
ek olarak bide gps olursa tadından yenmez test
-
-
MT-07'nin amortisörler bir Racing makine kadar sert. Bu da viraj kabiliyetini artırıyor haliyle. Ayrıca çok dengeli bir motosiklet.
Bugün MT-07 ile 212 gördüm, canavar gibi. Ki daha devir vardı Redline'a.
O yüzden MT-07 ile Cbr 500, Ninja 300, Nc700 gibi motosikletleri kıyaslamayın.
Gidin direkt MT-07 alın
-
ayıptır günahtır ya satılıyor diye nedir bu fiyat 15 bin yapın oldu olucak.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Geçen sene 10 bin tl idi seneye 15 bin tl olur artık ...
-
İsmail noktayı koymuş beyler dağılın :=)
-
Ybr,cbf 150 düşünüyorum diyen adamada mt07 alın diceksiniz hee
-
Beyler 300 CC dediğiniz makina CBR500R den hızlı.Kawasaki ile hondayı nasıl bu segmentte kıyaslıyorunuz.Hızı geçtin MT-07 denilen alet NİNJA 300 ile aynı fiyatta olsada yıllık 500 lira vergisi var motorun.Ninjanın 210 TL hadi bunları geçtin 700cc bir cihaz 205 yapıyor MT-07 NİNJA 300 yapıyor 195 kaydırmalı DEBRİYAJ ABS görünüm şekil viraj kabiliyetinden bahsetmiyorum bile.CC ye takılıp kalanlara gülmekten yoruldum artık la valla su içerken falan ölecem bir gün.Bunların mantığnda 1200 GS ler kaç yapıyor acep ? bence 800 km falan yapar herhalde 300 cc 200 yaptığına göre
Dostum yeter, bide abin porfesyonel yarışçıydı senin bunları yazman bile kabul edilemez. İkisinin torku bir mi? Düzde yakın hızdalar diye gömüp duruyorsun. Tamam güzel makine ninja300 ama bu kadar fanatikliğe gerek yok.
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
lickup adlı üyeden alıntı
Dostum yeter, bide abin porfesyonel yarışçıydı senin bunları yazman bile kabul edilemez. İkisinin torku bir mi? Düzde yakın hızdalar diye gömüp duruyorsun. Tamam güzel makine ninja300 ama bu kadar fanatikliğe gerek yok.
Tamam tork varda 160 lık lastiği var dolayısı ile sürütnmeside fazla.Zaten Super Tuning gibi tasarlanmış rüzgar delme vs bunların hepsi etken.Tork varda tasarım vs ninja ile aynı değil ki.CBR500R kötü motor değil sadece fiyatı tuzlu ama bence 600 lük almayım ne alayım sorusuna cevap verilecek 2 motordan biridir.Kızdğım nokta hondanın fiyat politikası bence CBR250R kullanıcısıyım Allahtan önceden almışız
-
Tamam tork varda 160 lık lastiği var dolayısı ile sürütnmeside fazla.Zaten Super Tuning gibi tasarlanmış rüzgar delme vs bunların hepsi etken.Tork varda tasarım vs ninja ile aynı değil ki.CBR500R kötü motor değil sadece fiyatı tuzlu ama bence 600 lük almayım ne alayım sorusuna cevap verilecek 2 motordan biridir.Kızdğım nokta hondanın fiyat politikası bence CBR250R kullanıcısıyım
Allahtan önceden almışız
Fiyat konusunda kawa'da süttün çıkmış akkaşık değil. 300 cc motorun 17 bin lira olması fazla bana, bende onu vereceğime 3 daha koyar 500 cc daha güçlü bi makine alırım diyorum.
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
bugün ilginç haberler birbirini izledi benim için ilki bu
ikincisi de 0km duke 200lerin (abssiz) 12500 liraya düşmesi
şu haberden önce gerek 2. el gerekse 0 alanlara baya kıydılar tabii :-/
-
satyrcan adlı üyeden alıntı
ayıptır günahtır ya satılıyor diye nedir bu fiyat 15 bin yapın oldu olucak.
Seneye kesin 15'i bulur(bu hızla artmaya devam ederse)...merak etmeyin-memlekette E...yi mi bitti...
-
Kactane motorun oldu senin haci? Hangi modelleri surdun?
Tamam tork varda 160 lık lastiği var dolayısı ile sürütnmeside fazla.Zaten Super Tuning gibi tasarlanmış rüzgar delme vs bunların hepsi etken.Tork varda tasarım vs ninja ile aynı değil ki.CBR500R kötü motor değil sadece fiyatı tuzlu ama bence 600 lük almayım ne alayım sorusuna cevap verilecek 2 motordan biridir.Kızdğım nokta hondanın fiyat politikası bence CBR250R kullanıcısıyım
Allahtan önceden almışız
-
Firebladeninde bir senede 39 dan 44 e çıkması cabası
-
Ahmet Abiyi çağırın
-
Artık resmini duvara asma vakti geldi. hayal bile kuramiyorum artık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)