Geçmiş Olsun, Plakasını Alamadınız'mı ?
Gidin Aracı Bulun Evine Kadar Takip Edin Bir Gece Ansızın Arabasını Ateşe Verin Söndürmeye Çıktığında'da Ağzını Yüzünü Odunla Kırın İbret-i Alem Olsun.
Geçmiş Olsun, Plakasını Alamadınız'mı ?
Gidin Aracı Bulun Evine Kadar Takip Edin Bir Gece Ansızın Arabasını Ateşe Verin Söndürmeye Çıktığında'da Ağzını Yüzünü Odunla Kırın İbret-i Alem Olsun.
Bimer'e gönderdim. Araç bulunmuş ve yasal işlem başlatılmıştır dedi.
Tabi ben yine küfürü vs açıkça yazınca önce normal "sadece hakaret etti" diye yazın tekrar o şekilde işleme alınacaktır diye aradılar. tekrar yazdım gönderdim. Araç bulundu ve yasal işlem başlatılmıştır geçmiş olsun dediler.
Bimer harika bir olay. Eğer gereksiz yazmadıysan iyi sonuçlar geliyor.
"men dakka dukka"
Keşke o ......nın ettiği küfürleri karşılıksız koymasaydınız.
Ben gibi racing kullanıyorsanız sırtınıza kemer gibi bişeyle bağlayabilirsiniz
Böyle dallamalar çoktur Konya trafiğinde geçmiş olsun kardeşim.Aynısı benimde başıma geldi.Motorun plakası olmayınca paşa paşa ödedik adamın arabasındaki zararı halbuki ot kafalı 4 yol kavşağında yol benimken soluna bakmadan gazı kökleyerek kalkış yaptı önüme gelmişti.Trafiği çağırmadan aramızda uzlaşmıştık yadeyse motorda gidecekti güme bendede ehliyet yok cezada yerdim..Boşver Allah biliyor..
Abi bana denk geldiklerinde korumali eldiveni gosterip bununla vurursam yerden kalkamazsin diyorum genelde pisiyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)