Sıfır motor (2014) plaka-ruhsat ücretleri ne kadara mal oluyor?
Reklamlar
-
arkadaşlar, motoruma plaka çıkartılması için bir acentaya motosikletimin faturasını ve kimliğimi bıraktım. daha önce trafik sigortası yaptırmıştım motoruma. evrakları teslim almaya gittiğimde sadece ruhsat için 300 tl istedi. plakayıda kendim 15 tl ye bastırdım zaten. 300 tl bu işlem için çok değilmi acaba? ruhsat ücreti ne kadar ve acenta komisyon olarak ne kadar para alıyor bu işlerden?
Reklamlar
-
ben yeni geçen hafta 150mg king aldım muameleciye 550 tl verdim. pişmanmıyım ? ewet bence kendiniz çıkarın çok basitmiş gitti para :(
-
Plaka ruhsat 170-180tl arası olsa sigortada o fiyata dahilse fiyat iyi sadece plaka ve ruhsata 300 tl istediyse geçmiş olsun ,
-
Ruhsat 162,5
Plaka 12,5
Muamele 20tl
-
zorunlu trafik sigortası,plaka, ruhsat herşey dahil 350 tl ye hepsini halletti sigortacım
-
Ben Ocak Sonu Şubat başı gibi TVS Apache için herşey dahil muameleciye 400 lira ödedim bunun zaten 145 lirası sigortaydı ,bence fazla istemişler senden. bu arada şunuda sorucam sen zaten plakayı çıkarmısın, sigortayıda yaptırmışın ruhsatıda alıver kendin yani niye boşu boşuna para ver,cen adama
-
SIFIR MOTOR:
140tl sigorta
30 tl ek-1 belgesi doldurtması
trafikte ruhsat 160 tl
plaka-30tl
toplam:360 tl
İKİNCİ EL MOTOR:
140TL SİGORTA
100TL NOTER
toplam: 240 lira plaka değişmezse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
twona adlı üyeden alıntı
arkadaşlar, motoruma plaka çıkartılması için bir acentaya motosikletimin faturasını ve kimliğimi bıraktım. daha önce trafik sigortası yaptırmıştım motoruma. evrakları teslim almaya gittiğimde sadece ruhsat için 300 tl istedi. plakayıda kendim 15 tl ye bastırdım zaten. 300 tl bu işlem için çok değilmi acaba? ruhsat ücreti ne kadar ve acenta komisyon olarak ne kadar para alıyor bu işlerden?
140tl ayakçının cebine kalmış.
Ayrıca bende bugün trafiğe gittim, ayakçıların işini hallettiler benden önce bana sıra gelincede ruhsat bitti yarın gel dediler, bende yarın cumartesi dedim, o zaman pazartesi gel dediler
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
SIFIR MOTOR:
140tl sigorta
30 tl ek-1 belgesi doldurtması
trafikte ruhsat 160 tl
plaka-30tl
toplam:360 tl
İKİNCİ EL MOTOR:
140TL SİGORTA
100TL NOTER
toplam: 240 lira plaka değişmezse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
140tl ayakçının cebine kalmış.
Ayrıca bende bugün trafiğe gittim, ayakçıların işini hallettiler benden önce bana sıra gelincede ruhsat bitti yarın gel dediler, bende yarın cumartesi dedim, o zaman pazartesi gel dediler
Türkiye manzaraları
-
Ben sigorta plaka ruhsat herşey dahil 300lira vermiştim
-
300 çok dedim 200 tl verdim adam bozuldu biraz ama napıyım. sadece ek belgesi doldurup ruhsat çıkartmayada 300 tl istenmez herhalde!
-
yaşa göre değişiyor ama genelde 375 civarı tutuyor
-
sıgorta ıcınde toplam 300 kusur lıra tutuyor 2013
-
Merhabalar arkadaşlar ben 2. El bir kymco süper 8 aldım geçiçi ruhsatını aldım yani noterden satışını aldım maalesef trafik sigortasını yaptırmadan kullandım ruhsatın aslınıda almayan gidemedim üşengeçlikten 4 ay oldu ve satmaya karar verdım alıcıda cıktı ama alım satımda nasıl bir yol izleyeceğim ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim
-
benim bildiğim ruhsat için para verilmiyor, emniyet bedava çıkartıyor, hatta siz sadece noterden satışı alıp ruhsat çıkartmasanız bile 1 ay sonra emniyet ruhsatı adresinize gönderiyor, sadece tebligat masrafı 9 TL alıyor. Eğer kendiniz çıkartmak isterseniz ruhsatın şoförler odasında bulunan aracı işletmelerde ufak bi muamelesi oluyo, onun için de belirli bir fiyat yok, ben 10 lira verip yaptırdım. hatırladığım kadarıyla 107 lira mı ne maliyeye bi para ödemiştim, onun dışında ruhsat için emniyette para vermedim.
-
1 ay önce çıkarttım,
162.50 TL harc,
17TL plaka basım ücreti,
20 - 50 TL ise muayeneci. bu kadar.
Ayriyetten, Sigorta yapmaz lazım o yaş şehir vs. göreye değiştiği için kesin bir fiyat çıkartmayız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)