Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mont - Pantolon Tavsiyesi

REKLAM ALANI
    albaywolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125
    Arkadaşlar 1,79 boyunda 65 kiloyum. Babam da aynı boyda 80 kilo. Bize su geçirmez 4 mevsim kullanılabilecek en uygun fiyatlı mont - pantolon ikilisi tavsiye eder misiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    braveguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 NNJ300SE
    4 mevsim mont türkiye ortamında pek gerçekçi değil, onu "3 mevsim" ve "yazlık" diye ayırmak lazım maalesef.
    bende alpinestars andes drystar mont+pantolon var. tavsiye ederim. yalnız yazın pişiriyor.
    biraz daha bütçeniz varsa revit sand 2 mont+pantolon takıma bakabilirsiniz.
    aradaki fiyat farkı yaklaşık 1,5/2 kat.
    kullanım farkı ise; alpinestars da sadece kışlık içlik çıkarken, revit de hem kışlık içlik hem su geçirmez katman sökülebiliyor.
    böylece belki yazın biraz daha rahat edebilirsiniz.
    yaz için de revit gt-r air montum var onu da tavsiye ederim. (alpinestars takım+revit mont kombinasyonu revit sand 2 setten biraz daha ucuza geliyor)
    albaywolf bunu beğendi.

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    ankaradasınız sanırım 4 mevsim kıyafet çok sağlıklı olmuyor, kışın sıcak tutmuyor yazın çok terletıyor diyorlar. Yazlık - kışlık olarak 2 ayrı kıyafet almanız çok daha iyi. Yazlık olarak alpinestar. Mont olarak ALPINESTARS VIPER AIR yada revit tarmac air. Pantolon bende arıyorum uygun fıyata ama daha bulamadım.
    albaywolf bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Fizy 125
    Arkadaşlar güzel söylediniz de bu parçalar aşırı derecede pahalı. Hele revit 2 1206 lira HB'de. Başındaki 1'i silerlerse ancak yetiyor bütçem

Motosikleti
    XJ6N
    bütçeniz ne kadar? tavsiye ettiğim montlar 500 600 civarı daha azsa ona göre en ıyısını almaya bakın
    albaywolf bunu beğendi.

Mehmet Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF250L
    Yamaha Adventure pantolon kullanıyorum çok memnunum 3 katmanlı kışın hiç üşütmüyor fakat kışlık katmanları, pantolonun motosiklet botu ile kullanılabilmesi için kısa yapılmış bileğe kadar gelmiyor soğukta botsuz kullanırken kışlık katmanların gelmediği yerler biraz üşüyor. Bahar aylarında 2 katmanı söküyorum hava sıcaksa bacaklardaki ve beldeki hava kanallarını açıyorum içi astarlı olduğu için terleyince yapışmıyor ama daha tam yakıcı sıcaklarda denemedim. Pantolonda EN 1621-1 standartlarında diz ve kaval kemiği koruması var. Fotoğrafta koyu renk çıkmış gerçeği çok daha güzel. Pantolonum L beden boyum 1.78 kilom 74 boydan biraz uzun geliyor ama belden tam oluyor 80 kilo birine hiç olmaz. Mont olarak Difi sierra nevada alacaktım ama motomax ta kalmamış o yüzden kışlık bir mont aldım yanına birde yazlık alacağım.
    albaywolf bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Fizy 125
    Bütçem toplamda 150 - 200 civarı. Nasıl bir şey yaparız?

braveguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 NNJ300SE
    albaywolf,
    4 mevsim diye bir şey maalesef yok. motorunuzu en yoğun hangi mevsimde kullanacaksanız o mevsime uygun bütçenizin elverdiği en iyi montu alın bence.
    bahsettiğiniz bütçeyle mont+pantolon mümkün görünmüyor. pantolon yerine uzun, mafsallı, ekonomik (örnekse 4riders) bir dizlik alabilirsiniz.

Motosikleti
    XJ6N
    http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-4-mevsim-ceket-siyah-kirmizi-pmu2702

çok sıcakta belki terletir gerçekten incelemedim ama haftaya cumartesi gidicem motomaxa bakabilirim ama daha uygun bir montta 200 tle zor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)