Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

motosiklet konulu kısa film

REKLAM ALANI
    zizulander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu aralar mecburen otomobil
    Alıntı rm125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle herkese selam
    illaha bu senaryo olacak diye bir şey yok ama illaha motosikletim olmalı :D şimdiden teşekkür ederim
    Zaten olmasın arkadaşım. 80'lerde Küçük Emrah çekmiştir böyle bir şeyler :D
    Acılarıın çocuğuyumm.

Senaryo önerisi olarak da naçizane önerim gündelik hayatta bir motosikletlinin trafikte yaşadığı gerçek sorunları düşünebilirsin.
    Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    supporter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kızımın pesını bırakmak ıcın nekadar ıstıyorsunuz ?
    rm125 bunu beğendi.

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    Alıntı srknbdm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence sen maddi imkanlardan dolayı motosiklet alamayan ama motor aşığı bir genç ol. bir gün yolda araba çarpmakta olan bir ihtiyarın son anda hayatını kurtar. sonra adamla bir yere oturun sohbet ederken senin gözün oradan geçmekte olan motorlara dalsın ve hayran hayran motorlara bak. adam sana motorları seviyormusun diye sorsun sende durumu anlattıktan sonra adam seni evinin garajına götürsün. garaja girdiğinizde üzeri örtülü olan 10 yıldır kullanılmayan üzerinde bir parmak toz olan motorunu göstererek "artık ben kullanamıyorum, burda çürümesini istemiyorum bu motoru sana vermek istiyorum" desin. (yanlız örtüyü açarken heryer toz içinde kalmalı ve yavaş çekim olmalı) bu kadar yetermi??
    bunun gibi bir şey olabilir.
    acıklı aşk hikayesi veya mesaj kaygılı kamu spotundan ziyade böyle bir hikaye daha güzel olur diye düşünüyorum.

motosiklet reklamları ve motosiklet ile ilgili filmler de fikir verebilir.

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Alıntı ectuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş sen bu senaryo ile burada zor destek görürsün.
    Niye güzel bir şeyler yapmak varken kendini felçli yapıyorsun?

Yap şöyle güzel bir film:
    Çok çalışan bir memur. Karısı evde sıkılıyor. Trafikte 3-4 vasıta değiştire değiştire işe gidiyorsun. Saatlerin yolda geçiyor. Sabah karanlıkta çıkıyorsun, karın sana kahvaltı hazırlamış sen telaşla sofradan bir yudum alıp koşarak çıkıyorsun. Akşam karanlıkta geliyorsun. Eve gelince koltukta uyuya kalıyorsun. Karın bu yüzden sana bir şey demese de sıkılıyor ve üzülüyor. Hafta sonları trafikte gezmeye gitmek eziyet oluyor. Otobüslerde kalabalıkta sıkışıyorsunuz bir yere giderken ve eziyet çekilmez oluyor.
    Sonra motor alıyorsun. Sabah karınla baş başa kahvaltı edip işe gidiyorsun. saati vurgula çabucacık işe varıp, işten de kolayca geliyorsun.
    Akşam yemekten sonra karınla motora atla sinemaya git.
    Hafta sonu al malzemeleri karınla doğaya pikniğe git, çimlerde koklaşın, gül coş gez el ele kelebekler kuşlar böcekler, lay lay lom.
    Böyle gel dükkan senin.
    Felç melç diyorsan başkasını bilmem de, ben yokum.
    Unutma kendine yakıştırdıkların da dua gibidir. Ne benzet ne de yaşa.
    Allah seni ve tüm arkadaşlarımızı kazlardan belalardan korusun.
    Hafif kendini anlattığını düşündüm birden bire,haklılık payım var mı ?
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    100 yıldır aynı senaryoyu seyrediyoruz,filmin sonunda bir de şarkıcı ol, veya sen iyileş sevgilin sakat kalsın tamam olsun. Yaratıcı olun yaratıcı.
    tinerci bunu beğendi.

Motosikleti
    Kuba Xcg 150 2013
    hocam bence söyle olmalı klasik her zaman geçerlidir bizim ülkemizde sen işi gücü olan motorlu bi insan ol evlisin ve karını seviyorsun ve motorsiklet hayranısın birgün gezerken motorcu bi kızla tanısıyorsun ve kıza aşık oluyorsun evlı olmana rağmen ve dost hayatı yaşamaya başlıyorsun eve geç gidiyorsun kendı karını aksatmaya başlıyorsun ve birgün kaza geçiriyorsun felçli kalıyorsun ve senin yanında dostun değil aldattıgın karın bakıyor kalıyor bu senaryo kimliğinde tc yazan herkesde geçerlidir ;)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)