İlk kaza nazar değdi galiba -.-
Reklamlar
-
Bugün ilk bakıma gittim. Tiger egsozu taktım. Mutlu mesut gelirken evin yakınlarında caddede kaza yaptık. Araç birden önüme fırladı kaçıcak yerimde yok. Kafa kafaya altına girdim. Çok şükür bende pek birşey yok ama motorda ön far ve sağ grenaj kırıldı, gidon yamuldu. Kaza anı aynen şu şekilde.
Çizim biraz kötü oldu ama kusura bakmayın. Ben cadde'den giderken ara yoldan birden önüme çıktı. Sigortam karşılar dedi aramızda tutanak tutup fotoğraf falan çektik. Evrakların fotokopisini aldık. Şimdi ne yapmam gerekiyor. Acaba bu gidon falan düzeltilir mi 0 parça ile mi değiştirilir ? Elcik falanda zedelendi düşünce bunlar küçük şeyler diye görmezden gelirler mi ?
Reklamlar
-
geçmiş olsun mümkünde bütün parçaları değiştirmeye çalışın ben çok takıyorum böyle şeylere allahtan sizde bişey yok
-
Öncelikle geçmiş olsun, sorunuza gelince;
Karşı tarafın sigorta şirketiyle anlaşmalı bir tamirciye gidip motoru ve evrakları bırakın, eksper gelip bakıcak ondan sonra değişmesi gereken parçalar değişir, tamir görmesi gereken parçalar tamir edilir. Yada yetkili servise götürüp motorunuzu yaptırın faturasıyla karşı tarafın sigortasına başvurup paranızı alabilirsiniz. %100 karşı taraf kusurluysa sizden tek kuruş çıkmaz, %50-%50 çıkarsa paranın yarısını sizden alırlar.
-
geçmiş olsun sende birşey olmaması iyi haber. sigorta işi biraz ekspertizin eline bakıyor
-
gecmıs olsun eger sız anayoldaysanız karsı taraf butun masrafları karsılar
-
Geçmiş olsun. Canına bir zarar gelmemiş ya şükür, gerisi hallolur. Çizime göre o suçlu. Haliyle sigortassı karşılaması lazım...
-
Çok geçmiş olsun. Sağlığınıza birşey olmamış gerisi mühim değil.
-
gecmıs olsun.allah beterınden saklasın.
-
Büyük geçmiş olsun hocam çok şükür size bir şey olmamış.
-
Çok büyük geçmiş olsun. Sizde birşey olmaması sevindirici
-
geçmiş olsun. servise giderseniz size yardımcı olacaklardır
-
Çarpışma efekti güzel olmuş Allah beterinden korusun...
-
Geçmiş olsun suç onda görülen o ki neyseki sizde birşey yok. Bütün parçaları orjinalleri ile değiştirin sigorta şirketleri kendileri temin ediyor bazen ne varsa değiştirmeye bakın tamire pek birşey kalmasın karşı tarafın sigortası hepsini karşılar.
-
-
-
Geçmiş olsun.
Yalnız dikkatimi çekti,
Lütfen bu söyleyeceklerimi yanlış ya da negatif anlamayın
Hepimiz kaza yaptık, şu ana kadar yapmamış olanlarımız da eninde sonunda yapacak, bundan kaçış yok.
Ama bu olaya "nazar değdi, birden önüme çıktı, kaçacak yerim yoktu" gibi yaklaşırsanız, daha başınıza çok kaza gelir.
Motosiklet sürücüsü için, kaçacak yerim yoktu, yapacak birşeyim yoktu diye birşey olmaz.
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
-
Kazanın fotoğrafı bu.
Yani emin ol sağa sola kaçabilcek olsam veya durma imkanım olsa dururdum. Egsozda chopper gibim ses veriyordu namıssız
-
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
geçmiş olsun yağmurda varmış, size bişey olmaması svindirici
-
Geçmiş olsun,bu gibi yollarda durabilecek gibi gitmekte fayda var.Yol benim deyip güvenmemek lazım.Bu tarz yollarda adam yola çıkarken bakıyor ama motosiklet olduğunu görünce yola çıkıyor,yan gözlede bakıyor acaba çarpacan mı çarpmaycan mı diye.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)