İki modelde çift silindir,ve 2.el fiyatları birbirine yakın.
CB500F'mi?
NC750S'mi?
halen yazılıp çizileni anlamayanlar var, bu iş buralara mantıken gelemez, öküz altında buzağı aramaksa ya kurnazların ya da ahmakların işidir, kur artışı falan deniyor ki o da koca bir yalan, çünkü o zaman ki 2.3 ortalama dolar kuru bu zamanki 3.8 liraya göre (1.5 tl artış ekonomide nedir o da ayrı bir konu) çevrilse maksimum 43.000 tl eder, ancak şu an 47.000 tl, bu aradaki 4000 tl haksız bir vergidir, üç yüz, beş yüz değil dört bin tl fark var, daha ne anlatacağız.
Sonuç nedir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:53 ----------
0 km CB500F 34 bin tl. Ön led far standard. Vergisi düşük. Ama vites göstergesi yok. İkinci eli de zayıf.
2017 model 3000 km de NC750S 31 bin tl. Ufak da olsa ön cam, renkli ekran ve vites göstergesi, yüksek tork, ön bagaj ve orta sehpası var. Ama vergisi yüksek. Sürüş zevki tartışılıyor. Ayrıca 2018 lerdeki Showa ön amortisör, led far ve çekiş kontrol yok. Ama bedeli 7 bin tl.
Sizce hangisi tercih edilmeli?
Ben olsam ikisi arasından 2.el nc'yi tercih ederim.Yahu otuz bin lira motora veriyorsun vites göstergesi yok üç bin liralık çinlide var gel de sinir olma, çinlinin gözünu seveyim.Biraz da bu yüzden, oldu da 2 mi 3 mu karıştırdın düşük hızda 15-20 ile giderken 3 te motoru zorlayıp da niye titretsin insan.Üstelik bi ara ciddi niyetine girmistim cb500f bakiyordum.Gözüm tracera da kayıyor arada ayrı, ncyi çok sevdiğimden değil yani...Vites göstergesi benim motorda da yok bu arada idare ediyoruz, mecburen alıştık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)