Evet arkadaşlar bu gopro hero 3 farklı rengi var. Black, silver ve white. Aralarında da oldukça fiyat farkı var. Özellik olarak ne gibi farkları var bunların?
Evet arkadaşlar bu gopro hero 3 farklı rengi var. Black, silver ve white. Aralarında da oldukça fiyat farkı var. Özellik olarak ne gibi farkları var bunların?
hepsi burada yazıyor...
http://gopro.com/cameras
black edition en iyisi , white en dandigi , silver ikisinin arasi. Bence Contour +2 daha iyi , hem kaska taktigin zaman goprodaki gibi uzayli gibi durmuyorsun. Halo oyunundaki vatandas gibi oluyosun sekil yani.
http://www.google.com/search?q=conto...=isch&imgdii=_
Ucuz birsey istiyorsan gopro gibi kaliteli video ceksin diyorsan SJ4000 oneririm.
Burda videosu var. 96 dolar civari
aliexpress den sipariş ettiğim sj4000 dün geldi. Bugün denedim.
oldukçs başarılı.
Tüm ihtiyacın olan malzemelerde ilave geliyor.
bir tek 2.pili extra aldım. onunla beraber 100 usd tuttu
Sonuçtan çok memnun kaldım
Aaa bende aliexpresten 3 gun once siparis verdim ekstra 1 de pil veriyorlardi benimkinde. Bakalim hala yolda.
Ebay gibi bir alis veris sitesi. Yurtdisindan yolluyorlar.
75 euronu altinda gumruge takilmiyor. 75 euro da asagi yukari 105 dolar falan yapar yani takilmamasi lazim.
evet çekim yaptım. Bugün çeşitli çözünürlükte denedim.
gayet başarılı buldum.
Benim ki gümrüğe takılmadı. Direk eve geldi.
Sony HDR-AS100V rakibi yok..GoPro yeni bir atak yapmazsa.. Sony HDR-AS100V
White alırsanız işinizi görmez sadece wifi olayı iyi ama görüntü kalitesi cidden berbat hatta bildiğim kadarı ile üretimini durdurdular silver edition işini görecektir black ile arasında çok uçurum yok kumanda olayı yok silver da bu bir eksik ama wifi ile telden kontrol edebilirsin ben hero 2 kullanıyorum oda fena değil ama wifi özelliği hiç yok media markt de 699 tl hero 2 silverdan 1 mp daha iyi görüntü kalitesi ama bütçe varsa silver tercih edilebilir.
BENDE SJ1000 vardı.Bu konuda kesinlikle GOPRO al.Ben pişman oldum bu nasıl bir titreme nasıl bir focuslamadır.Dağ yolu videosu cektim koysam 9.9 depremde motor mu sürdün dersin.SJ4000 incelemedim kullanmadım.Bugün alacak olsam GO PRO arkadaş adamlar yapmış irdeleme kesinlikle al.SJ4000 1 saat çekim yaparken 2.5 / 2 saat yaparsın GO PRO ile
fiyat hassasiyeti etkiler böyle şeyleri.
200 TL ye aldığım aletten çıkan aparatların bir çoğunu da extre satıyor sanırım GoPro
Bütçe müsaitse gider en iyisini alırsın.
Hesap yapıyorsan işine geleni alırsın.
bence bir defa kaliteli al, uzun vadede kullan. Boşuna dememişler ucuzsa var bir illeti, pahallıysa var bir hikmeti ;)
Hero ve White çekimleri pek iyi değil iphone 4s daha kaliteli çekim yapıyor özellikle gece çekimleri ani ışık ve parlamalarda diyaframı toparlaması sinir bozucu görüntü stabilizasyon da kötü neticede minicik kutu diyeceksin ama ödediğin bedel pek te minik değil kamera kesinlikle sony nin işi sektöre yön veren marka...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)