egsozun içine su dökmşler
Reklamlar
-
evet dün b.eskiye arka fren balatası almak için gitmiştim geri geldimde motoru çalıştırdım egsozdan tuhaf bi ses geliyor acaba motora ne oldu dedimm eve geldim egsozu söktüm su çıktı içinden baya ama gene kaldı içinde su bi türlü atamıyor çıngır çıngır tuhaf ses yapıyor bi türlü gideremedim bbunu boşaltmanın bi yolu var bi birde dün fren balatası aldım kampana üstü tırtıklı tırtıklı taktım eski balatadan daha kötü sade bi yanı tutuyor diğer taraflar deymiyor gersem tekerleği sıkıyor hafif salık bıraksam pedal taa aşşa kadar düşüyor falçatayla balataları kazıdım filan biraz düzelttim böle saçmalık olurmu ya
Reklamlar
-
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
abi olay bu değil benim motorda buuhar atıyor ara sıra ama su dökmüşler egsoza söktm boşalttım ama şıngır şıngır ses geliyor egsozun içinden
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
abi olay bu değil benim motorda buuhar atıyor ara sıra ama su dökmüşler egsoza söktm boşalttım ama şıngır şıngır ses geliyor egsozun içinden
demekki içine su değil taş somun gibi bişeyler atmışlar...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
Su için altta tahliye deliği var,dökseler bile oradan akar gider.. Bence başka bişey atmışlar,motorun önünü havaya dik düşer
-
egsozu söktüm çevirdim çalkaladım elimde hiç bir ses çıkmıyor performans egsozunu takktım onda anormal bi ses yok video aldım bbuyrun gelen ses
-
egzosun içinde bişey yok gibi,daha çok hareketli bir parçanın biyere sürtme sesine benzettim. motor yağına baktın dimi eksik yok
-
evet yağsı tam motorun biraz eskidi ama olsun 900 km de dediğim gbi diğer egsozu taktığım an ses gelmiyor gayet güzel saat gbi bunu taktığım an egsozun ordan ses geliyor dün sanayinin oralara geçtiğimde çalıştırınca o ses çıktı
-
Büyük ihtimal egzozun içindeki maddeler parçalandı. Yeni egzoz alman gerekiyor
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
off o zaman performans la gezicez
-
Motoru boşa alıp, şöyle ileri geri salladğında ses yine geliyor mu?
-
rolantide ses düzgün çok az arada tıngırtı geliyor ileri geri yapıncada geliyor tıngırtı performans egsozu taktığımda gezdim gram ses yok
-
Egzozun içine bir taş, bilye benzeri birşey atılmış olabilir o halde. Sökmekten başka çare yok.
-
söktüm basınçlı hava tuttum salladım yok çıkmıyor
-
Hiç bir fikrim yok. Tıkandım.
-
bi tur attım şöle bi ses var
-
içindeki susturucu kırılmış oynuyor
-
shooter1 galiba haklısınıız apala yardımlarınız için çok teşekkürler kendi egsozu 200 liranın üzerinde performansı takmak zorundayım sanırım bide apaçi gbi bi açık hava atayım :D
-
shooter1 galiba haklısınıız apala yardımlarınız için çok teşekkürler kendi egsozu 200 liranın üzerinde performansı takmak zorundayım sanırım bide apaçi gbi bi açık hava atayım :D
Ne demek. Shooter1 in dediği gibi muhtemelen.
Neden aklımıza gelmedi ki (:
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
-
nedenmi çünkü en iyi ihttimalleri düşündüğümüzden :D durup dururken ne koparki bu hay onun ya :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)