Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2009 motor 10bin km de olur mu? ve tercih?

REKLAM ALANI
    nisanci93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MR 150 Vulture
    merhaba yaşadığım şehirde bir motor buldum. Kanuni windy s 125 ama 150lilik yapılmış. 1300 liraya alacaktım sonra sordum soruşturdum büyük ihtimalle kmde değişiklik olduğu fikrine vardır. 2009 model motor ve henüz 10bin km de.

Bende başka motora bakayım dedim.1900liraya Mondial MR 150 Vulture gördüm 2011 , 10bin km de. Hoşuma gitti. Hangisini tercih etmeliyim. 2 motorda kozmetik olarak çok diri.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Sportster Iron883
    ikisinin de son sahibi sen olursun gibime geliyo ona göre karar ver

rahmi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    150lik yapıldığına göre sahibi pek yerinde duran birine benzemiyor ilk bakışta. hani şu üstüne yatanlar varya onlardandır büyük ihtimal. ben olsam orjinal olan vulture i alırdım. bir de 2009da olsa 10binde olabilir,6 aylık motorda 10binde olabilir. 2.el motosiklet alımı hakkında araştırma yaparsan internette oldukça fazla bilgi vardır, gerçek km yi anlamak adına

Sosyete59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni windy s
    ikiside aynı neredeyse 1300 liraya windy al kalan 600 lirayla gez derim

Motosikleti
    mondial 150 mr vulture
    Alıntı Sosyete59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikiside aynı neredeyse 1300 liraya windy al kalan 600 lirayla gez derim
    ben ilk vitesli olarak windy kullandım.kesinlıkle almaması taraftarıyım.vulture ıle aynı klasmanda yer bıle alamaz...heleki orjınallıgı bozulmus bır bır windy ise. vulture almanı tavsıye ederım.ŞİDDETLE...

nisanci93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MR 150 Vulture
    vulture dayanırsa kafamda 4-5 yıl kullanmak var. satarken 1300e versemde pek birşey farketmez. o süreçte 40k-50k kilometreyi kaldırabilirse parasını amorti eder zaten. Sürüş zevki önemli , vulture tork olarak feci diyorlar. Kararımı büyük ihtimal vultureden yana vereceğim

Motosikleti
    mondial 150 mr vulture
    Alıntı nisanci93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vulture dayanırsa kafamda 4-5 yıl kullanmak var. satarken 1300e versemde pek birşey farketmez. o süreçte 40k-50k kilometreyi kaldırabilirse parasını amorti eder zaten. Sürüş zevki önemli , vulture tork olarak feci diyorlar. Kararımı büyük ihtimal vultureden yana vereceğim
    kardesım ben 2012 hazıranda aldım.suan 16bınde ve sıkıntısız kullanıyorum.emin ol düzgün kullanımda ve zamanında yag değişimi ve bakımları ıle ben emınımki rahat 50bını ve fazlasını gorur...uzun yolada cıktım zonguldak-gölcük arası gıttım geldım.maşallah banamısın demedi.derimki 1900e vultureyı alabılıyorsan hemen cık forumdan mmotoru almaya git...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

bide ikinci el henuz 650km deydi motorum.iyi düşeşe geldi yani bana

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benm 2005 model motor 2012 de sattığımda 11000 kmdeydi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)