Arkadaşlar internette araştırdım fakat DERBI GPR 125 2T den başka 2T 125lik ss motor bulamadım , rica etsem aklınızda bulunan 2T ss modelleri yazarmısınız ? Şimdiden çok teşekkürler .
Arkadaşlar internette araştırdım fakat DERBI GPR 125 2T den başka 2T 125lik ss motor bulamadım , rica etsem aklınızda bulunan 2T ss modelleri yazarmısınız ? Şimdiden çok teşekkürler .
Aprılıa RS 125.
Bende bir gpr 125 kullancıysıydım bir ara.
Motor konusunda Derbi'nin 125 naked modelini sürdüm.Performansı gayet yerinde.Avantajlarına ve dezavantajlarına gelirsek.Performansı diğer 125 cc motorlara göre çok çok fazladır ancak çabuk yıpranır her benzin aldığınızda, benzinzinle beraber depoya yağ koymanız gerekir.Daha bilgili arkadaşlarım yanlılşım varsa düzeltirse sevinirim.İyi günler iyi forumlar
Yırtık don'dan çıkma modu ON , 2 motordan aprilia olanı arkadaşta mevcut idi, sesi elektrikli testere mobilet gibi gelsede, 2 zamanlıların bana kalırsa tehlikeli klasmanındalar.
Başlangıç motoru değiller, her ikiside 20 beygir üstü muazzam güçteler, gaz kolunu fazladan çevirmeye gelmezler acemiyi aff etmezler.
Tabii 2. el olarak ne durumda olurlar orası muamma.
125cc 20 beygir ??? onilayy
Hocam bu motorların fantazisi ne ?
İlk defa duyuyorum da
Düşük cc max. tork mu
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
Safkan pist motoru diyebiliriz, külliyata sahip değilim ancak, 125cc klasmanında pist yarışları dahi yapılıyordu.
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
En kötü 125cc 2 zamanlı, hatta iyi olanlar dahi 250cc her 4 zamanlıya herzaman denk gelemez, örneğin avatarın altındaki minsk'in 125cc 2 zamanlılıarı okadar değildir hatta 4 zamanlı cg kadar ya vardır ya yoktur
Aprilia rs125 beygir gücü şuan kullandığım apachi ile aynı beygirde ve sanırım aynı karbüratörü kullanıyoruz, diri olanı ile bir kıyaslama yapmak isterdim açıkçası, hatta kısa ivme ve sürat atışması, tabii sırf performans ölçmek adına.
Safkan Cross derseniz bencede 4 zamanlıya göre, 2 zamanlısı pistin arazinin kralıdır.
ben croos sınıfı yamaha-honda vs sınıfındaki 2 zamanlı motorlar için en kötüsü 4 zamanlı 250cc ye denk gelir demek istedim. minsk 125 kullanıyorum arkadaşımın 150cc cg sini de kullandım ama bana sorarsan minsk daha atik ve torklu onun için kullanmadan birşey söylenemez
Minsk, ilk piyasa yapıp nostaljik/yuvarlak hatlı modelini, sonrasında daha modernist hatlı olanı çıktığında yeter dercede her 2 modelini, kıyas yapmak içinde Cg hemde 125cc olan Honda'yı yeter dercede kullandım, 90'ların orta ve sonlarına doğru
Cross sınıfta 2 zamanlı olanlar diye belirtse idiniz daha isabetli olurdu bende katılırdım bu yoruma.
Motosiklet sitesinde 2 zamanlı motordan bi haber üyeler mevcut zaten açıklama yapanda bi kaç eski üye nerde o eski mt kullanıcıları uzun uzun tartışmalar :/
Derbi gpr 125
Aprilia rs 125, (250 cc olani da var ama bulmak imkansiz gibi birsey)
Cagiva mito 125 (eskiden raptor 125 de vardi)
Derbi 4,5 -5 litre gibi bir yakit tuketimine sahip.
Digerlerini test etme imkanim olmadi.
Her motosiklet modelini bilmek zorundamıyım ?
Sen yemek yiyorsun ama detayına kadar nasıl enzimlerine ayrılıp sindirildiğini biliyor musun ?
Yada her yemek yiyen biliyor mu ? Ben motosiklete biniyorum iç aksamını bilmek zorunda mıyım ?
Daha önce rastlamamış olmam cahillikten mi ? Yoksa eski model olduklarından mı ?
Eleştireceğine kendini geliştir bizi aydınlat...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)